Caesar' Alıntı:yahu nerden biliyorsun polislerin aradığını böyle zarttan olmaz bu işler site loglarından ipyi tespit eder mahkemeye verir daha sonraki 3 ay içerisinde telekom o ipyi inceleyerek kişiye anca ulaşır bunlar pat dige olmaz....
ayrıca yoktur oyle bişey birileri sizleri fena yemin olabilir. eminimki bunu yapan cocukta static ip kullanacak kadar gerizekalı degildir hek yapabildiğine göre. sakin olun sizin yaptiginiz anlasilmasa bile o kadar ceryana veriyorsunuz ki ben yaptim dige sağa sola duyuruyorsunuz.
Caesar' Alıntı:yahu proxy dige bir olay var
istediği kadar proxy kullansın Ttelekom istediği anda bulur.Ceasar' Alıntı:yahu proxy dige bir olay var
Türkiyede ne olacağı da belli olmaz :S bakarsın 6 ay verirler bakarsın hiç bişideja-vu' Alıntı:olay buyudu bu gun kgt geldı beyler mahkemeye cıkıyoruz arada bızde kaynadık hakkınızı helal edın beyler
millionkurt' Alıntı:KGT ???
Kurtlar vadisinden yenimi çıktın
Bu mevzudan hiçbirşey çıkmaz, sadece inkar edicek okadar.. bilmiyorum görmedim duymadım yapmadım.. Hakim 17 yaşında çocuğun bu işi yapacağına zaten inanmaz yanlışlık olmuştur dersiniz kapanır mevzu