İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil yardım!!! Yanlışlıkla blogumu sildim nasıl geri getirebilirim

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Arkadaşlar acil yardım edin.Yanlışlıkla blog sitemi sildim geri getirme yöntemi varmı..Çok acil yardımlarınızı bekliyorum...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bloggerin mail adresini bilmiyorum.Yardım bölümüne baktım bize ulaşın bölümünde türkçe yok...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Orası kolay onu yazarımda blogger bize ulaşın bölümünde direk mesaj gönderilmiyor adsensedeki gibi sorunu soruyor sorunu falan seçiyosun.Onları ansıl yapıcam bilmiyorum..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallahi blogger çok basit bir site aslında, yani google ın satın aldığına bakmayın. Böyle sorunlara çözüm bulacaklarını pek sanmıyorum.

Sorunu buradan iletmeni öneriyorlar ama zor tabiki.
http://groups.google.com/group/blogger-help

Bir başka yöntemde mail atmak. Ama botlar cevaplıyormuş sanırım, sende maili reply yapacaksın tekrar tekrar göndereceksin. Cevap geliyormuş öyle olunca.

[email protected]

how can i restore my blog? Accidently I deleted it!
is there any way of recovering it?

Blog adresin ve kullanıcı bilgilerini yazmayı unutma.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Tamam işte geri gönder maili tekrar ve tekrar taki insan cevaplayana kadar

Bende öyle yaptım zaten.İngilizce blogger destek grubuna giriyorum bişey anlamıyorum türkçe blogger destek grubuna giriyorum oradakiler zaten 6 aydır ortada yoklar..

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Eğer çözüm bulamazsan hit alan sayfalarını google önbelleğinden kopyala yapıştır yaparak kurtarabilirsin. Yanlışlıkla 20 sayfalık sitemin dbsini silmiştim. Yedekteki db de bozukmuş böyle yaparak kurtarmıştım. 180 sayfa önbellek var. Biraz zahmetli olacak gibi görünüyor. Geçmiş olsun.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site:geccetr.blogspot.com&btnG=Google'da+Ara&meta=

Bi çözüm bulamazsam öyle yapıcam zaten.Ama bütün eski yazıları değilde önemli yazıları yeni bloga ekliycem.Allahtan birisi kapmadan domaini kurtardım..

quartz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer çözüm bulamazsan hit alan sayfalarını google önbelleğinden kopyala yapıştır yaparak kurtarabilirsin. Yanlışlıkla 20 sayfalık sitemin dbsini silmiştim. Yedekteki db de bozukmuş böyle yaparak kurtarmıştım. 180 sayfa önbellek var. Biraz zahmetli olacak gibi görünüyor. Geçmiş olsun.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site:geccetr.blogspot.com&btnG=Google'da+Ara&meta=

evet bende yanlışlıkla sildiğim hit alan bir blogumda böyle yapmıştım.
zahmetli ama...

Shun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsun gökhan çözum bulamassan ReL4X in yaptigi gibi yapmaya basla :S

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
her işte bir hayır vardır. eskisi gibi hit gelmez diyorsan eskisinden daha çok çalışmalısın

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi hangi adresini sildin? Böyle bişi mümkünse bende araştırırım.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Abi hangi adresini sildin? Böyle bişi mümkünse bende araştırırım.

Oğuzhan GÖKHAN BLOG adresini silmiştim.Ama google önbellekten yazılarımı buldum önemli gördüklerimi aynı blogu yeniden açıp oraya yapıştırdım şuanda yeni yazılarımla bloglamaya devam ediyorum.Blog yazıları yedeklemede ise şuan blogbackuponline ı kullanıyorum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.