İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil Yardım

bababurakk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar

Şirketimiz için server değişikliği yaptık ve natro şirketinden hosting aldık. ancak sitemizin databasesi elimde ve onu ftp üzerinden hostinge attım ancak site çalışmıyor heralde bir yerlerde hata yaptım.

Site ASP ile yazılmış ve database uzantısı da .mdb

Natro ile görüştüm ancak siteyi hosta yükleyemeyeceklerini belirttiler.

Gerçekten çok zor durumda kaldım ve sizden acilen yardım istiyorum.

Siteyi hosta yükleyebilmeniz için ftp kullanıcı adı ve şifresini özel mesaj olarak da atabilirim.

Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umar , teşekkür ederim.

Saygılarımla

tayfun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hocam, db ler at calıstır yontemiyle calismaz diye biliyorum. asp coder bi arkadasa gosterirsen yardımcı olur. veya konuyu Forumun asp bolumunde acabilirsin.

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
.mdb uzantılı databasene plesk veya cpanel üzerinden yazma izni vermelisin. Ayrıca en önemlisi aldığın hostun access desteklemesi önemli. Büyük firmalarda bu olay çok yaşanıyor. Adamlar windows paket açıyorlar ama sadece html olarak ve .asp uzantıları çalıştırabiliyorsun kalkıp bi mysql veya .mdb yükleyemiyorsun. Eğer ki sorunun halen devam ediyorsa pm ile bana ulaşabilirsiniz...

bababurakk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. hosta yükleme işlemi başarıyla sonuçlanmıştır

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Sen sorununu çözmüşsün senin adına sevindim
ama demişsinki Özel mesaj ile FTP login pass göndereyim yükleyin demişsin
sakın ama sakın Bu tür Bit hata yapma ve kesinlikle şifrelerini Bir başkası ile paylaşma.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.