İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

acil yardım

NightPrince2

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahoo dan domain almıştım. önce böyle bi mail gönderdiler sonra domain tekrar boşa düşmüş. ne yapmam lazım maili açıklayabilirmisiniz?

We recently received your order for a Yahoo! Premium Service.

Unfortunately, your order was rejected because we could not
authenticate
your credit card information or otherwise verify your order. Please try
again with another credit card if you feel that you have received
this notice in error.

Thank you,

Yahoo! Billing Customer Care

Please do not respond to this email, as this is simply a notification.

draligus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yonetim panelinden kredi karti bilgilerinizi degistirmeniz gerekiyor sanirim. denediniz mi

NightPrince2

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kontrol paneline hiç bir biçimde ulaşamıyordum. sadece mailime bakabiliyordum. şimdi yeni bi hesap açtım ve domaini tekrar aldım.

ayrıca bir soru daha. aldığım domain bir şirkete ait. bi sorun çıkarmı acaba? isteyen olursa ö.m ile domain ismini söyleyebilirim

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorun kredi bilgilerinin değiştirilmesi gibi birşey değil çok büyük olasılıkla..
Domain boşa düşmüş derken,

- Domain sadece panelinden mi silindi?
yoksa
- Domain kaydı tamamen mi silindi? (şuanda başka bir kişinin kaydına açık)

Bu konuya bir bak istersen, eğer derdine çare olmazsa alternatif birşeyler buluruz.

NightPrince2

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domaini 1 yıllığına almıştım. 2 gün sonra kontrol paneline ulaşamadım. ve whois bilgilerine baktım sitenin. site kayıtlı değil diyordu. bende yeni bir hesap açtım. bu sefer başka bi kredi kartı kullanarak aldım. iLk başta şirket ismi olduğu için aldılar diye düşünmüştüm. sonra kredi kartından diye düşündüm. şimdi bi problem yok. inş. olmaz 1 gün geçti :)

NightPrince2

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain yeni hesaptan yine alınmış ve tekrar boşa düşmüş. gerekçe ise yine aynı mail. şimdi domaini sanırım başkası almış.

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman anlaşılıyor ki problem karttan değil.
Eğer kartın limiti yeterli ve yurtdışı internet alışverişine de açıksa hiçbir sorun olmaması lazım. Domain adının şirkete ait olduğunu söylemiştin, tanınmış bir firma ise telif haklarından ötürü Yahoo siliyor olabilir. Başka bir firmadan kayıt etmeyi deneyebilirsin diyeceğim ama başkası aldıysa o zaman bir bardak su içmekten başka şansın kalmamış..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.