İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil yardım

A

Agırbeyin

Misafir
Merhaba bir programda başka birlgisayarlara yüklenmede problem yaşıyorum.Çünkü paketleme programı tamn olarak dosyaları gerekli yerlere kopyalayamıyor.
Setup.lst dosyasında satır hatası veriyor.
Acilen yardım gerekli bilenlerin yardımları çok makbule geçecek.
İyi çalışmalar........
 
A

Agırbeyin

Misafir
son denememde setup listten hata vermedi.paaketlerken iki dosyanın kurulum bilgisi gibi birşey eksik dedi bende bu iki dosyayı önceden yükleyip sonra setup ı çalıştırdım o zamnada bir dosyanın farklı gün bilgisine sahip olduğu gibi birşey yazdı ve yeniden kapatıp açmalısınız dedi.Açında program kısayolunu tıkladım çalışmadı.Bu işlemleri tekrarladım 1-2 defa daha sonra çallıştı.
Şimdi en azından önce yeri belli olmayan dosyaları benim kopyalamam laazım sonra ise setup ı ama setup çalışmadan bunların kopyalanmasınıda kurulum dosyası halletmeli.Yani bir kurulum dosyası hazırlamalı önce bu dosyaları kurmalı sonra setupı çalıştıröalı.
Ne dersiniz?
teşekkürler...
 

enosoft

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Aralık 2003
Mesajlar
6
Reaction score
0
Konum
izmir
Yaptigin program in dosyalarini istedigin yere kopyalamak kisa yol yapmak icin ucretsiz bir program olan install maker i kullanabilirsin
basinda agrimaz setup ta calisir :)

Saygilarimla
 
B

bilimsoft

Misafir
ama sadece program kopyalamaksa sıradan setup programları kullanabilirsin.mesela setup2go bu konuda iyi program.Fakat profesyonel olarak setup hazırlanacaksa install maker falan boş!örneğin veri tabanı programları sıradan setuplarla çalışmazlar.Redg kayıtlarını ocx leri yükleyemiyorlart çünkü.install shield bu konuda tabiki 1 numara.fakat bildiğim kadarıyla 2500 dolar civarında... :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst