İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acİl Yardim

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ya harbi su arkadasa yardım edecek birisi yokmu ? Ben anlamiyorum asp'den anlasam birseyler yapmaya calisacagimda. Msn'de basimin etini yedi :)

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hata Mesajı

Hata Mesajını buraya yazarsan belki yardımcı olacak çıkar

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forum coike atmıyor gibi gozukuyor. Ama sebebi neki ? Kullandıgı hosttan olabilirmi acaba ?

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bak bide şunu dene:

cute ftp ile databaseyi foruma önce at. Hemen arkasından common.asp leri foruma at. Olmaz sa tam tersini yap dene.
Denemekten bişi çıkmaz :)

N

nbagokhan

Misafir
sorun acik hatanın hepsini yazdım

sorunu tam olrak yazdım zaten arkadaslar tüm sorun bu tarih hatası veriyor ama nasıl düzeltecegiz ne yapacagız onu bulamuyorum tolga bu arada dedigini bir deniyecegim ama sanırım onun bir faydası olmaz denemekten birsey kaybetmeyiz dedigin gibi

N

nbagokhan

Misafir
Hata ŞÖyle BİrŞey

Microsoft VBscript runtime error '800a000d'

type mistmatch 'CDate'

/nispet/forum/default.asp, line 154 diye bir hata veriyor. 154 ü satırı actıhımda ise

If Session("dtmLastVisit") < CDate(Request.Cookies(strCookieName)("LTVST")) Then

adres ise : http//www.volmex.com/forum.asp

bu arada hostum asp yi destekliyor ve ücretli host ücretsiz degil ama domain yönlendirme domain ondan olabilirmi bilmiyorum direk adres www.nispet.tk

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.