İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

acil yardım

G

guajira

Misafir
Arkadaşlar sitemin BW sınırı aşılmış. www.bedavapolifonik.com hosting işiyle uğraşan arkadaşlardan ricam ocak ayına kadar bana bi 15 MB alanlık bi host sağlamaları. gerçekten çok berbat bi durumdayım. beleş bi hosta aktarmayı denedim ama adsense reklamları çıkmadı. acil yardım bekliyorum.

H

hitmp3tr_com

Misafir
o host firmasını yazda kimse almasın oradan biraz idare edemedilermi yaw. ben bugüne kadar çok aştım band limitini ama host firmaları hiç sorun çıkarmadı.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
hitmp3tr_com' Alıntı:
o host firmasını yazda kimse almasın oradan biraz idare edemedilermi yaw. ben bugüne kadar çok aştım band limitini ama host firmaları hiç sorun çıkarmadı.
Bunun host firması ile pek ilgisi yok. Zaten bw bitince genelde otomatik kapanır. Host firmasına rica ettiyse eminim yukseltirler.. Merak ettim hangi firmaymis bir bakayim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.