İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil Yardım :(

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama yanlışsa değştirin benim bi sorum

olcak.reseller hesabım var 2 tane biri win birisi lin olmak üzere ilk basta xxxx.com

lin hosta yönelnmişti sonra wine aldım tekrar line geçirince ara sıra win hosttaki

dosyalar çıkıyo ayrıca lin hesabıma başka domain ekledim server açık olmasına

rağmen sayfa görüntülenemiyor diyo fakat ftp ye girebiliyorum sorun nerde

çözüm bulamadım Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bu yönlendirme işlemini ne zaman gerçekleştirdiniz.
kısa bir süre içerisinde yaptıysanız ve bu sonuçla karşılaştıysanız DNS lerden kaynaklanabilir. Telekomun durumunu anlatmaya gerek yok sanırım.

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün yaptım ya da önceki gün ama bi açılıyo bi kapanıyo saçma sapan oldu ya sitenin yarısı diğer hosttan çalışıyo diğeri başkasındna

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
dün yaptım ya da önceki gün ama bi açılıyo bi kapanıyo saçma sapan oldu ya sitenin yarısı diğer hosttan çalışıyo diğeri başkasındna

sitenin adresini verirmisin benim DNS ler bayağı hızlı güncelleniyordu bide ben kontrol edeyim. Ama büyük ihtimal ile DNS lerden kaynaklanıyor.

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SargeT pm attım

yakoSin yok sanmıyorum 24 saat geçti gerçi isimtescil 48 saat içinde diyo o sürede geçsin isimtescili aramayı düşünoyrum

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SargeT pm attım

yakoSin yok sanmıyorum 24 saat geçti gerçi isimtescil 48 saat içinde diyo o sürede geçsin isimtescili aramayı düşünoyrum

24 saat mi ben 72 saat bekledim dnsler yönlenmedi bi fırça çektim ticket yoluyla 1 saat sonra dnsler değişmişti... İsimtecilde oldu bu olay

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sabrın sonu alamettir bide seo yaptırıyodum yani büssürü para söküldüm ona yanıyom projem büyüktü :D

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sabrın sonu alamettir bide seo yaptırıyodum yani büssürü para söküldüm ona yanıyom projem büyüktü :D
Abicim boşuna isimtescil'in arkasından atılıp tutulmuyor , hem daha ucuzu hemde hizmetsel bağlamda daha iyi olanaklar tanıyan firmalar var bknz markum.net ;)

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
markuma geçmeyi düşündüm ama oraya alıştık yabancı gibi geliyo :D

My_X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
flood gibi olcak ama şimdi siteler normal çalışıyo hiç bişi yapmıyorum 15-20 dk sonra gidiyo yine :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.