Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Yukarıdaki resimdeki bir konuyu foruma kopyaladığımda aşağıdaki resimdeki gibi oluyor yani konu dağınık bir şekilde çıkıyor üstteki gibi olmuyor üstteki gibi olması için ne yapmam gerekir?
Sorununuz tamamen kullanılan internet browserı ile alakalı olduğunu düşünüyorum İE zaten dandik bi browser olduğu için yaptığınız her değişikliği kopyaladığınız orjinal şekilde gösterebilen browser sadece firefox olduğunu düşünüyorum.Firefox kullanırsanız sorun kalmayacaktır
veya şuda olabilir yukarıdaki tablo html ise sorun çıkartır bunuda üye gruplarından özel html izni vermeniz gerek ki bunu önermiyorum sisteminizde açık üretir buda pek iyi birşey değil
Bu bir tablo, tabloları sağ tuşla kopyaladığınızda tablo kodlarını çekemezsiniz, dolayısıyla yapıştırdığınız yerde sadece metin çıkar -hem de düzensiz bir biçimde. Yapmanız gereken HTML kodlarıyla kopyalamak yahut yukarıda önerdikleri gibi ekran görüntüsü alıp tabloyu kesip resim olrak kullanmak. Aynı buraya koyduğunuz gibi koyun nereye koyacaksanız.