Aynı genellemeyi sende yapmışsın. Bu şekilde genelleme yapamassınız!! ..Acunun programlarını izleyen milyonlar boş adam siz 2 niz dolusunuz herşeyi biliyorsunuz, kesinlikle öyledir .. Acunun programlarını izleyen çok arkadaşım tanıdığım var ayrıca bende izlerim arasıra (izleyen arkadaşlarımın çoğu mühendis,memur vs.. ve hepside çok önemli firmalarda önemli mevkiilerde ).. Yani bilgileriyle seni 5 e 10 a katlayacak adamlar .. Ayrıca varmısın yokmusuna katılan yarışmacıların (veya öğlen yayınlanan kadın programlarına katılanların) çoğunun sorunlu , komik insanlar olması onları eğlence niyetine komedi filmi niyetine izleyenleri boş adam yapmaz !! Konuşmalarınıza dikkat edin ! Genelleme iyi birşey değildir bir örnek vereyim ; mesela bana forum.iyinet.com da 2-3 kişi hakaret etti ben bu 2-3 kendini bilmez insan için forum.iyinet.com daki üyeler terbiyesiz ahlaksız diye genelleme yapsam bu doğru olurmu ? tabiki hayır !!
Mühendis memur polis olmakla adam olunmuyor güzel kardeşim. Herkesin kendine göre bir bilgi seviyesi vardır. Herkesin uzman olduğu bir alan vardır. Baba parasıyla git murat kpss kursuna sonrada torpille memur ol ne var bunda.:gül: Mevki sahibi olmakla adam olmak aynı şey değil. Sana göre cebinde parası olan herkes mükemmel o zaman.
Programların izleyici kitlesini biliyorum ve programlardaki kişileride görüyorum. Hepsi boş adamlar. Mantıklı düşünen ve mantıklı yaşayan herkeste bunu görecek göz vardır. Seni bilmem ancak ben gayet mükemmel bir insanım
Sen izliyorsunya bilirsin o varmısın yokmusun da niye masalara vuruyolar. Böyle yaptıklarında içimden hatta dışımdan hertürlü hakareti ediyorum. Karşımda embesiller grubu varmış gibi geliyor onları görünce. Bide aptal aptal adamlar çıkıyor garip garip yaratık gibi reyting için. Acun reyting düştüğünde hemen bi baldırıçıplak yabancı buluyor bide 500 leri artırıyor bizim millet hemen tav oluyor.
Acun u Beyaz Show da görmüştüm kendi diyordu, bize düzgün adam değil böyle garip adamlar lazım ilgi çekici olmaları lazım reyting için yoksa kimse izlemez diyordu. Zaten sabahtan akşama kadar boş kolpa programlarla umutsuz ev kadınlarını kandırıyolar akşam bari bırakın bişey izleyelim. 2 haftadır Cevo yu izleyemiyorum ayıptır ya.:'(