İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adam Akıllı Para Kazanma Yöntemleri

amatory

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba... 100lerce sayfa gezdim forumda ama inanın yararlı hiçbişey yok. Adam akıllı bir tek ibrahim koknar isimli üyenin kampanyalardan haberleri var. Aralarında saadet zinciri benzeri büyük paralar vaat eden şirket tiplemesiyle dalga geçercesine yazılar yazan üyeler, ilk defa üye olduğu siteye "-evet para geldi" diyerek kendinide kandırıp referral kazanmaya çalışan üyeler bir de ince eleyip sık dokuyan insanlar gördüm bu forumda.

Artık şu mail oku kazan, internette kal kazan, üye yap kazan gibi şirketleri el birliği ile elesek desekki şu şudur ve buda para yolladığının kanıtıdır. Ama dğer forumlardan kopyala yapıştırla değil. Ondan bundan duyma bilgilerle değil. Kendi tecrübesiyle yazan yazsın. Az yada çok önemli değil. 1 tane şirket bile 1 lira kazandırıyorsa ne ala. 100lerce şirketi kopyalayıp yapıştırmaktan iyidir. Amaçta zaten bildiklerimizi paylaşmak değil mi? Umarım herkes bu konuyu dikkate alırki ne yapacağımıza ortak karar veririz.
 

Netmira.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Temmuz 2004
Mesajlar
60
Reaction score
0
Sana referrer adresi falan vermiyorum: www.google.com/adsense
Kesin yolluyor ama Türkçe site şimdilik kabul etmiyor sanıyorum..
Ben çekimi aldım. Google sonuçta %100 güvenli diyebiliriz.
 

amatory

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
1 numarada google adsense diyebiliriz. Ama türkçe site kabul etmediklerinden şu an google askıda. Evet başka varsa bildikleriniz lütfen yollayın.
 

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Kasım 2003
Mesajlar
364
Reaction score
0
Konum
tekirdağ
ben artık kolay kolay referal adreslerimi vericeğimi sanmıyorum. çünkü fazla işe yaramıyor referal den kazanıcağım parayı 5 dk da kazanıyorum zaten. türkçe referaller pek bir işe yaramıyor. yabancı uyelerimin alt uyeleri olmadıgı halde benden cok kazanıyorlar...
 

amatory

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
arkadaşlar hadi para kazandıracak şirketleri yazın....
 

krake

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mayıs 2004
Mesajlar
370
Reaction score
0
Konum
FAQ
Slm arkadaşım ayrılmadan sana benim kullandığım sponsorları yazayım,yan tarafınada ödeme aldımmı,almadımmı şekilnde ben bundan önce email okuyarak ve spedia,cj le çalışıyordum,fakat son 2 aydır yeni sponsor ve sitelerle uğraşıyorum,onun için yeni üye olduklarımdan limitini doldurduklarımdan çek bekliyorum.

Click sponsorları=bannerco-op......10-25 cent
totalmates=25 cent
jpds=1-2 cent
modchip=2cent
mod-chip=2 cent
nettereklam.com=60.000tl
vs.
Site ziyaretine ödeyenler=Bravenet,Paid-traffic(1000=1$),money4net(10000=2$)vs.

surf=ben tek Xtremehits'i kullanıyorum !satte 0.50$ vs.
email okuyarak ve egold ile ödeme yapanlar için siteye uğrayabilirisn www.onlinepara.com

yukarıdakilerin %90'ıne yeni üye olduğum için limitleri dolanlar dan ödeme bekliyorum,email okuayarak linkread'den 120..$ aldım,egold'lardan limitleri dolan ve otomatik ödeme yapanlardan hepsinden ödememi aldım...slm
 
L

LiL_CaT

Misafir
Bu nettereklam işini anlamadım ben yaw siteye koyuyorum ama hiç bişi çıkmıyor sitede bir yardım etseniz...Bana verilen kodları yayınlıyorum napmam lazım...



<p align="center">
<IFRAME WIDTH="468px" HEIGHT="60px" NAME="fframe" SRC="http://www.nettereklam.com/reklamuye.asp?RA=589&Renk=&Resim=" align="center" border="0">
<FRAME WIDTH="468px" HEIGHT="60px" NAME="fframe" SRC="http://www.nettereklam.com/reklamuye.asp?RA=589&Renk=&Resim=" align="center" border="0">
</IFRAME></p>




Netscape: Yukarıdaki kodlar Netscape üzerinde çalışmamaktadır... Reklam yayınlanmaya başlandığında sayfanızı Netscape aracılığıyla ziyaret edenler hiç bir reklam göremeyecekler... Bu durum için hazırladığımız aşağıdaki kodları sitenizin giriş sayfasına eklerseniz sitenizi Netscape ile ziyaret edenlerin karşısına 468x60 pixellik bir pencere içinde reklamınız gelecektir... Microsoft Internet Explorer ile sitenizi ziyaret edenler ise reklamı siteniz üzerinde görecekler, ikinci bir pencere açılmayacaktır... Yukarıda olduğu gibi "&Renk=&Resim=" eşitlerini sitenize uygun şekilde düzenleyebilirsiniz...

Netscape ziyaretçileriniz için kodlar:

<script language="JavaScript">
{
var an = navigator.appName;
if (an!="Microsoft Internet Explorer")
link=window.open("http://www.nettereklam.com/reklamuye.asp?RA=589&Renk=FFFFFF&Resim=","Link","toolbar=0,
location=0,directories=0,status=0,menubar=0,scrollbars=0,resizable=0,width=523,height=73,top=200,left=200");
}
</script>



Referanslı Üyelikler için kodlarınız size özel olarak hazırlanmıştır....

Sizi referans göstererek üye olunması için aşağıdaki kodu sitenize uygun yere eklmelisiniz.



<a href="http://www.nettereklam.com/rekaluyeref.asp?Ref=589" target="self"><font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="1" color="#000000"><b>Reklam Almak İçin Tıklayın</b></font></a>
 

amatory

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Arkadaşlar şu mailden para kazandığınız servisleri söylermisiniz?
 
H

Herbalife

Misafir
Herbalife Distribütörlüğünü öneririm. Belirtildiği gibi saadet zinciri felan değil. Ben bağımsız distribütörüm ve sattığım kadar kazanıyorum. En güzel kazanç ise insanlar sağlıklarına kavuştuklarında size teşekkür ettiği sözler..Ciddiyim..

Zaten parakenda kar oldğu için saadet zincirindeki gibi "para bekleme" yok sattığın an kar elde etmiş oluyorsunuz..

Açıkça söyleyeyim bende ilk bu işe girerken titan diye düşünmüştüm

ama www.dsd.org.tr ninde uyesi olan Herbalife firmasının NETWORK MARKETING sisteminde çalışan ve harika işleyen 59 ülkede bulunan bir kuruluş olduğunu öğrendim.

www.theextravaganza.cjb.net kişisel sitemden bakabilirsiniz..


Hiç şüheniz olmasın lütfen.

Yurtdığında bu network marketing sektöründe çok kişi kazanıyor bizim türklerede bunun titan olmadığını bi anlatabilsek..
 

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Kasım 2003
Mesajlar
364
Reaction score
0
Konum
tekirdağ
Tamamen Katılıyorum :) Bende insallah bu pazartesi süpervizör oluyorum. Seni görünce benimde çalışma azmim arttı. Aslında bir fikrim var. Buraya herbalife diye bir forum başlığı açıp tüm herbalife distribitörlerini buraya toplamak istiyorum. Sence nasıl olur.??

Ayrıca Tayland Bangkok ta görüşmek dileğiyle......
 
H

Herbalife

Misafir
Bence gercekten iyi olur.. Siz suan distributormusunuz? Hangi sehirdesiniz vs. :)

kolay gelsin sizede
 
O

ochan

Misafir
bu saglık işinden nası para kazanıyonuz satışı kapı kapı dolaşarak mı yapıyonuz. siz hangi sehirdesiniz. ben antep de yim ve antep te bu işi yapmanın istanbulda ankara da yapmak tan kat kat zor olacagı inancındayım.
bu işe girmek için kac para yatırcaz.
 
H

Herbalife

Misafir
Kesinlikle değil efendim. Kapi kapi dolaşma sistemine son derece karşıyız. Çok eski bültende yayınlanan bir söz vardı "Siz Herbalife Distribütörüsünüz Kapı kapı dolaşan pazarlamacı değil!" gerçekten bu olayı özetliyor..

Antep gibi metropollere oranla küçük olan şehirler aslında tam yeri. Antepte kilo problemi olan insanlar yokmu? Var tabiki herkes kilosunu kontrol etmek ister cilt bakım ürünlerini kullanmak ister.

Küçük yerler daha çok kişiye ulaşmak için daha ideal..

Bu iş için para yatırmıyorsunuz. Uluslararası İş Paketi için yatırıyorsunuz. Ki içinde 2 ürün kitaplar cd rozet distribütör lisansi vs. vs. yani Uluslararası İş Adamı olamak için herşey mevcut..

İlgilenirseniz: [email protected]
 
H

Herbalife

Misafir
Akreplist, siz e-sehir'in sahibisiniz degilmi? Oyleyse zaten mail atmıssiniz gerekli bilgileri zaten size gönderdim. Mailinizi kontrol ediniz.
 

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Kasım 2003
Mesajlar
364
Reaction score
0
Konum
tekirdağ
ben tekirdağ/çerkezköy deyim. sitede toplantı adresleri yayınlanıyor...
süpervizör oldum cuma günü. hikmet erdenler hattındayım. burada iş çok iyi büyüyor. büyük bir patlama var. email yada messengerdanda gorusmek isterim.

Saygılarımla...
Muhittin kılıcaslan.
 
H

Herbalife

Misafir
Hikmet Erdenler, Antalya HOM'a gelmişti. Kendisiyle tanışma fırsatını bulmuştuk. Gerçekten çok etkiliyeci buldum.
 

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Kasım 2003
Mesajlar
364
Reaction score
0
Konum
tekirdağ
Bizlerle tanışınca bizide Hikmet Bey kadar etkileyici bulacağına inanıyorum. Yarın Taksim de toplantı yapıyoruz. Fakat Hikmet Bey suan ankarada. Koordinatörlük onda. gelicekmi bilmiyorum. Antalyada isen havva ve funda hanımlarda oradalar. Eğer tanıyorsan 7. alt kademe süpervizöründen selam söyle.. Burada benim altımda 2 süpervizör çıkardım. Birisi cuma birisi bugun. İnsallah bir dahaki ay dünya takımı olurum. Sizde çalışmalar nasıl. bana bilgi verirsen sevinirim. Ayrıca Oturduğun bölgedeki misafirlerimi size yönlendirebilirmiyim.??
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst