İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite Çek No2 :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tax ID (SSN or EIN):*
Make Checks Payable To:*

bunlara ne yazıyoruz ya zorunlu alan bunalr bulamadı mhala

H

hibrahim

Misafir
Tax ID (SSN or EIN):* zorunul değil sadece amerika canada dakiler dolduruyor

Make Checks Payable To:* çekin kimin adına kesileceğini soruyor sadece burada ismi yazılan kişi çeki tahsil edebilir.

H

hitmp3tr_com

Misafir
metin dostum Tax ID (SSN or EIN):* zorunlu alan ama sadece harf veya sadece rakam kabul etmiyo harf ve rakam karışık sallaman lazım yoksa olmuyo:) bende orada tıkanmıştım kafayı yediriyo:)

H

hibrahim

Misafir
hitmp3tr eminmisin zorunlu alan olduğuna oranın ben forma bakmadım ancak tax id bizde yok sadece amerikanlar orayı dolduruyor hatta çoğu formda if USA diye not düşer bu bölüm için

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dazlakcom' Alıntı:
Tax ID (SSN or EIN):*
Make Checks Payable To:*

bunlara ne yazıyoruz ya zorunlu alan bunalr bulamadı mhala

Tax ID bölümüne "N/A" yazman yeterli (tırnak işaretleri yok tabi :) )

valla google'dan sonra adbirte'yi tek geçerim. kesin mi kesin ödeme yapıyor. 2. çekimi de bugün bankaya götürdüm birkaç gün içinde belli olur dediler. Beklemedeyim :)

H

hitmp3tr_com

Misafir
abi zorunlu bi alan diil dediler banada ama boş bıraksam olmuyo inanmazsan dene sorun çıkıyo zaten bizim için oranın önemi yok

sdf1sd32f1 yaz tamamdır :)

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar benim yavaş yavaş hitim artmaya başladı günlük 200 - 250 civarı tekil ziyaretçi alıyorum siteme sizce hangi reklam programını kullanıyım ya da kullanmalımıyım yardım ederseniz sevinirim sitemin adresi www.link-tr.com

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben boş bıraktım uye oldum gunde şimdılık 6 $ kzandırıyoer bıraz tıklatmak lazım heralde :)

H

hibrahim

Misafir
6$ kazanmak için 600/7 yaklaşık 90 tıklama demek yeter bence:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.