Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
metin dostum Tax ID (SSN or EIN):* zorunlu alan ama sadece harf veya sadece rakam kabul etmiyo harf ve rakam karışık sallaman lazım yoksa olmuyo bende orada tıkanmıştım kafayı yediriyo
hitmp3tr eminmisin zorunlu alan olduğuna oranın ben forma bakmadım ancak tax id bizde yok sadece amerikanlar orayı dolduruyor hatta çoğu formda if USA diye not düşer bu bölüm için
Tax ID bölümüne "N/A" yazman yeterli (tırnak işaretleri yok tabi )
valla google'dan sonra adbirte'yi tek geçerim. kesin mi kesin ödeme yapıyor. 2. çekimi de bugün bankaya götürdüm birkaç gün içinde belli olur dediler. Beklemedeyim
arkadaşlar benim yavaş yavaş hitim artmaya başladı günlük 200 - 250 civarı tekil ziyaretçi alıyorum siteme sizce hangi reklam programını kullanıyım ya da kullanmalımıyım yardım ederseniz sevinirim sitemin adresi www.link-tr.com
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.