İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adbrite daki reklam seçenekleriniz

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar adbrite da reklam seçenekleriniz neler niye benim yakınımdan geçmiyorlar:) 365 gun 5$ yazdım birisimi mail atmaz..

H

hibrahim

Misafir
buna ne denir bilmiorum ama iyiki açmışım ağzımı:) bugun bi reklam geldi ama şimdi ben reklamdaki text linkimi eklicem siteme yoksa adbrite ototmatik olarak o adamın linkini benim sitede göstercekmi bi açıklayın yaw... hiçmi reklam alan yok ?

H

hitmp3tr_com

Misafir
alican vardı o anlıyo adbriteden ama otomatik oluyodur heralde
çünkü hitini saymak ister adam.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
otomatik olarak eklenir ama kabul etmeni tavsiye etmem. o paranın 4te 1i adbrite a gidiyor saçma bişey yaparsın ve tıklamalardan para kazanmassın. Ben ilk ay 1 haftalık 30 dolara aldım sonra az geldi aylık 160 dolar yaptım onada reklam veren çıktı artı birde günde 10 dolar falan kendi reklamlarından kazanıyorum bence sende fiyatları arttır kendi reklamları daha çok kazandırıyor..

H

hibrahim

Misafir
alican dediklerinde haklısın ama ben yavaş yavaş yukselticem mesela dun 5$ 365 gun du bugun sabah $10 90 gun yaptım birisi daha geldi şimdi de değiştirdim 20$ 90 gun yaptım bakalım beklemedeyiz:)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallaha şöle diyim mp3indir.net açıkken günde 40 dolar kazandım 3 gün arka arkaya :) 3 günde 120 dolar az para değil. Bekliyoruz ödeme gününü daha 2 ay var...

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar bence reklam seçenekelriniz ortlama 10 cent üstünden ayrlayın yoksa zaten network reklamları 7 cent veriyor reklam alırsanız bari karlı çıkın zeynel iyi yapmışsın en azından garant i para gelir gelirse:)

Z

zeynelkoc

Misafir
garanti para olsundiye düşük tuttum ama az diyorsanız arttırayım

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitende ki reklamın altında Your Ad Here yazıyor ya, işte ona tıkla.
Mesela senin istatistiklerin:
1-Month Text Link
$5.00 30 80 $0.06
2-Months Text Link
$8.00 60 160 $0.05 ;)

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aaa nasıl bildin doğru çıktı vala falcı sitesi açalım sana:) Neyse peki sitemin resmi şu ankinden çok farklı gözüküyor pek çok yerde onu nasıl değiştiricem?

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O resimleri sen değiştiremessin.Zamana bırak, zamanı gelince alexa gerekli değişikliği yapar.Resimlerin çokta önemi yok.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Peki iyi mi bu fiyatlar hiç reklam vermek isteyen olmuyor da? Adbriteda acaba fiyatı sayfa gösterimine göre mi ayarlamak lazım? Düşük fiyat verince sanırım click başı fiyat da düşüyor?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.