biri reklam verirse kendisi otomatik mi çıkıyor yoksa mailmi atıyorlar?
9 Ocak 2006 #1 C Cemoo 0 İyinet Üyesi Katılım 9 Ocak 2006 Mesajlar 121 Reaction score 0 biri reklam verirse kendisi otomatik mi çıkıyor yoksa mailmi atıyorlar?
9 Ocak 2006 #2 C cappytoi Misafir yanlış hatırlamıyorsam mail atıyorlar reklamı onaylıyorsun sonra otomatik çıkıyor. turk iplere reklam pek olmuyor yanlız...
yanlış hatırlamıyorsam mail atıyorlar reklamı onaylıyorsun sonra otomatik çıkıyor. turk iplere reklam pek olmuyor yanlız...
9 Ocak 2006 #3 S Sport 0 İyinet Üyesi Katılım 31 Aralık 2003 Mesajlar 1,449 Reaction score 3 cappytoi' Alıntı: mail atıyorlar reklamı onaylıyorsun sonra otomatik çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... +1.... cappytoi' Alıntı: turk iplere reklam pek olmuyor yanlız... Genişletmek için tıkla ... +1.... yabancı hitin varsa kazançlı
cappytoi' Alıntı: mail atıyorlar reklamı onaylıyorsun sonra otomatik çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... +1.... cappytoi' Alıntı: turk iplere reklam pek olmuyor yanlız... Genişletmek için tıkla ... +1.... yabancı hitin varsa kazançlı
9 Ocak 2006 #4 C Cemoo 0 İyinet Üyesi Katılım 9 Ocak 2006 Mesajlar 121 Reaction score 0 benim hitlerim latin amerika hep şili mexica işe yararmı size
9 Ocak 2006 #5 S Sport 0 İyinet Üyesi Katılım 31 Aralık 2003 Mesajlar 1,449 Reaction score 3 Cemoo' Alıntı: benim hitlerim latin amerika hep şili mexica işe yararmı size Genişletmek için tıkla ... bence bi dene işe yarayabilir.
Cemoo' Alıntı: benim hitlerim latin amerika hep şili mexica işe yararmı size Genişletmek için tıkla ... bence bi dene işe yarayabilir.