Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
We have turned off run-of-network ads for your zone on your websites until we finish implementing a geo-targetting system that enables advertisers to target your users more effectively. In the meantime, please leave your zone configured as is.
ben ve birkaç arkadaşıma geldi bu. kısaca geo-targeting yani ülke bazlı reklam göstereceklermiş artık. ve kaç reklam veren tr'yi ister orasını da siz düşünün artık
Adbrite, ile çalışmaya başladığımdan beri, hatta dhaa önce çalışmıyorken bile, bu tür kopmalar sıkça yaşanıyor. Birkaç saatsonra geri geliyordu, böyle durumlarda.
Evet bende görmüştüm daha önce ama bu kadar uzun sürmemişti ve birde herkes üstüne düşünce insanın içini telaş kaplıyor. Sürü psikolojisi berbat birşey konuyu açan arkadaşı kınıyorum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5