İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite Son durumu !!! (başlıklar birleştirildi)

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kim oldugunu hatirlamiyorum. Ama yabanci dilde site konusunda tesvik eden bir arkadas vardi. Turkiyedeki web site yapimi sablonunu bir yana koyup 2-3 ay hit beklemeden calisacaginiz bir kac yabanci dildeki web site, size 10.000 tekile sahip turkce sitenin reel getirisinden daha fazlasini 1000 tekil ile saglayacaktir. Adbrite , Adsense yada digerleri. Tabiiki turkce site lazim, Tabiiki turk ziyaretci onemli. Ama is kazanca geldimi, 100.000 turk kullanicim olacagina, 95.000'i sibel kekilli yada mp3 arayacagina, 5.000 tane konuya yonelik yabanci sitemde ziyaretcim olsun. Bugun gorunur yarin gorunmez TR'den girislerde. Filtrelemeler kacinilmaz olacaktir. Reklam veren adamda, Araci firmada hedef kitleye hitap etmek ister. Ve bircok reklam verenin hedef kitle olarak turkleri sevmedigine eminim. Araci firmalarda daha fazla reklam verene hitap etmek icin, reklam verenlerin telkinlerini dinleyecektir.

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 haftada istediginizi domaini 20 bin yabancı hite cıkarırım usa agırlıklı

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki sunu sorayım arkadaslar, adbrite a üye diğer yabancı sitlere baktım. onlarda da reklam cıkmıyor yada bizler goremıyoruz?
sebebi turk iplerine reklam gosterilmemesi mi o zaman?

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mmm, ok iskelet kardes :) peki proxy kullansak bi sey degisir mi gorebilir miyiz?
yada bu forumda usa, canada ve england da ikamet eden birileri var mı?
onlar da bi durum degerlemesi yapsın su anki reklamların cıkıp cıkmaması konusunda

S

Skeleton

Misafir
aynı şeyi adsense için denedim. yabancı içerikli siteme trden girdiğim için reklamları göremiyordum, usa'den girilince nolcak diye bir bakayım dedim. burada kullanacağınız proxy'nin anonymity seviyesi önemli, high anonymity olmadığı zaman gerçek ipniz meydana çok kolay çıkartılıyor ve proxy kullanımınız bir işe yaramıyor. high anonymity bir proxy ile reklam alanlarımın tümünün dolu olduğunu gördüm.

şimdi de deniyeyim dedim, bu sefer adsenselerimin dolu olmasının yanında adbrite alanında da sattığım reklam dışında reklamlar(network ads) göründü. Kullandığım proxy :

IP: 66-194-253-203.gen.twtelecom.net
Port: 80
Tür: High Anonymity

Daha fazla proxy için http://www.proxy4free.com/page1.html buraya bakabilirsiniz. High anonymity seçmeniz gerekmekte.

.::RIO::.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu kadar panik olmaya lüzum yok! AdBrite şu anda sisteminde güncellemeler ve değişiklikler yapıyor! Ondan dolayı reklamlar bir geliyor bir gidiyor. Yani yakında düzelir! Meraklanmayın!

T

tahtakale

Misafir
Şuan da bakıyorum, kodları kaldırmayan sitelerde ve benim sitemde adbrite reklamları çıkıyor.Fakat 150 tıklama olmasına rağmen kazanç= sıfır :confused:

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum Olay Şu Orada 1000 Tane Reklam Çıksada O Reklamları USA Canada Yada UK dan tıklayan olmadıkça isterse 1 milyar türk tıklasın yine para alamazsın yani reklamlar çıkıyor diye sevnimeyin Adbrite artık Yabancı ziyaretçilere yönelik bir Reklam servisi.

zeusmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hocalar günlük kazanç 55 dolar görünüyo ama dier kısımdan bakınca kazanç 1,5 dolar

mkiran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla arkadaşlar size tek tavsiyem otomatik belirlemesin fiyatları kendiniz belirleyin ben şuan 15 günlük link aldım bilmiyorum artık çıkarmı bilmem aMa elle verin fiyatları bence

H

hknylmz

Misafir
zeusmaster' Alıntı:
hocalar günlük kazanç 55 dolar görünüyo ama dier kısımdan bakınca kazanç 1,5 dolar

4-5 gün sonra orayada para geçer. bened oyel oluyor. Daily de 10$ diiyo diğer tarafta 1-2$ görünüyor am bir kaç gün sonra paranın tamamı geçiyor oraya.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5