Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bide bişey hatırlatayım Reklamlar çıksa bile bi anlamı yok zira sadece usa uk yada canada dan gelen clickler paraya dönüşüyor çıkıyor çıkmıyor muhabbeti değil.
Geri gittiler Aykut, boşuna geldi gitti muhabbeti yapmayalım arkadaşlar. Asansör gibi çıkıp iniyor işte. Yazık oldu bu sponsora da. Umarım geçici bir meseledir diyeceğim ama...
Adbirte yetkilileriyle konuştum arkadaşlar adbrite gitmedi korkmayın. Bir süre reklam göremiceksiniz. Sadece US ve Canada trafiği olanlar reklamları yayınlayabilecek bu sırada arkadaşlar çalışmalara devam ediyorlar ve trafik şeklini 2 ye ayırıyorlar. Chrisle aramız iyidir daha önce de konuştuk defalarca bana güven dedi kısa sürer dedi bende ona güvendiğimi ve sabırsızlıkla beklediğimizi söyledim. Çok uzun süreceğini zannetmiyorum. Reklamları kaldırın bir süre için ama düzeleceğinden emin olabilirsiniz. Hayırlısı..
Ağzından Bal akıyor resmen ama yine umutsuzum Chrisle Slm söyle Özür dile falan ne bileyim çay ısmarla yap bi güzellik ya tam accık kazanıyoruz dedik lüp başa...
Adbrite, ağırlığını reklam aldığı yerlere koydu evet, mailime cevap gelmiş. Reklam veren hangi ülkeden ise o ülkede çıkacak reklamlar % 95. Bu bilgiyi aldım. Geçmiş olsun. Önceki miktarların ödenmesi hakkında hiç bir sorun olmayacak bu bilgiyi de aldım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5