İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adbrite Son durumu !!! (başlıklar birleştirildi)

zeusmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Beyler adbrite reklamları çıkan arkadaşlar adreslerini yazarlarsa bi bakarız belki bizim meta tag larda filan bi sorun vardır

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende iyi.net in reklamları çıkıyor yukarda arkadaşlar az önce çıkmıyordu ama anlamadım valla

H

Hostmekani

Misafir
Bende yeni başlamıştım. $41.41 da kaldı.Herkese Geçmiş olsun :(
Bu işin sonu kötü değil her yerden ban yiyiyoruz.Sponsor kalmadı artık

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
bence adbrite banlamadı sadece önlem aldı ve sonuna kadar haklı. bunu yapmazsa sonu updated gibi olur...

ayrıca ben reklam bölümlerini 50 dolara ayarladım. teklif bekliyorum. şimdi burada kafam karıştı reklam verenleri onaylamam gerekecekmi?

E

erotikbul

Misafir
US, UK kaynaklı reklam verenler, iyi para öder ve istediğini almak ister haliyle. Alamadığı zaman önlem alınır, bence doğal.

Sanırım Network için, US - UK - Kanada hariç reklam alabilmeye çalışacaklar bundan sonra, eskisi gibi çalışabilmek için.

H

Hostmekani

Misafir
Umarım adbrite düzelir.
adsense dışında adbrite kadar iyi kazandıran bi sponsor daha var mı acaba tabii türkiyeye ödeme yapanlardan?

W

w0w

Misafir
Adbrite ı size tanıtanlara teşekkür etmediğiniz gibi atılmanıza sebep olanlara da laf edemezsiniz bu kadar!

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bide bişey hatırlatayım Reklamlar çıksa bile bi anlamı yok zira sadece usa uk yada canada dan gelen clickler paraya dönüşüyor çıkıyor çıkmıyor muhabbeti değil.

G

Gencadam

Misafir
Geri gittiler Aykut, boşuna geldi gitti muhabbeti yapmayalım arkadaşlar. Asansör gibi çıkıp iniyor işte. Yazık oldu bu sponsora da. Umarım geçici bir meseledir diyeceğim ama...

W

w0w

Misafir
Adbirte yetkilileriyle konuştum arkadaşlar adbrite gitmedi korkmayın. Bir süre reklam göremiceksiniz. Sadece US ve Canada trafiği olanlar reklamları yayınlayabilecek bu sırada arkadaşlar çalışmalara devam ediyorlar ve trafik şeklini 2 ye ayırıyorlar. Chrisle aramız iyidir daha önce de konuştuk defalarca bana güven dedi kısa sürer dedi bende ona güvendiğimi ve sabırsızlıkla beklediğimizi söyledim. Çok uzun süreceğini zannetmiyorum. Reklamları kaldırın bir süre için ama düzeleceğinden emin olabilirsiniz. Hayırlısı..

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ağzından Bal akıyor resmen ama yine umutsuzum Chrisle Slm söyle Özür dile falan ne bileyim çay ısmarla yap bi güzellik ya tam accık kazanıyoruz dedik lüp başa...

E

erotikbul

Misafir
:) Adbrite, ağırlığını reklam aldığı yerlere koydu evet, mailime cevap gelmiş. Reklam veren hangi ülkeden ise o ülkede çıkacak reklamlar % 95. Bu bilgiyi aldım. Geçmiş olsun. Önceki miktarların ödenmesi hakkında hiç bir sorun olmayacak bu bilgiyi de aldım.

Neyse, Adbrite ile çalışmak güzeldi.

A

ArKi!

Misafir
Su adbriteye uye olamadan adamlar turkiyeyi salladılar ya helal olsun.. Ben kapı önüne koyulmadım valla :D
Şaka yapıyorum arkiler. ALınmayın sakın..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adbrite'dan bol bol reklam almaya bakın bir daha söylüyorum. dün yine birisi reklam verdi. fiyatta uçmazsanız adamlar reklam veriyor çatır çatır.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
türkiye ile adbrite için şu yakıştırmayı yapıyorum Gelecekte birgün yeniden inşallah :D

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
reklamı aldım trdede görünüyo. beyler reklam alın daha karlı yaw:) hemde para trink ödeniyo onay vs yok sanırım:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5