Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Adbrite yardım pls

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kayıt yaptırdım 1,5 hafta oldu ama reklam yok ekledim kodu yazan tek şey

Buy & Sell Ads
AdBrite is the Internet's Ad Marketplace

nasıl reklam alacagım buraya

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım hitin az olunca reklam veren olmaz. Sen ayarlarını tekrar gözden geçir ve network banner adi seç. Sen bunu seçmemişsin.

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site forum sitesi gösterim çok 5000+ .hit ise 300+ sizce verirlermi ?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ayarlarından network adlerin de gösterilmesi için izin ver aykut sonra da kodu hiç değiştirmeden koy o hitle mutlaka göstermesi lazım.

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cost per click:
Daily budget:
Click-through URL:
Ad headline:
Ad text:
Start date:
Notes to AdBrite:

buralara ne yazacagım :D :D

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
~Aykut' Alıntı:
Cost per click:
Daily budget:
Click-through URL:
Ad headline:
Ad text:
Start date:
Notes to AdBrite:

Sen reklam veren (Buyer) kısmına girmişsin... Sadece "Seller" bölümleri sana ait (eğer reklam vermeyeceksen).

B

Bedavalar-Net

Misafir
hdogan adbrite basvuru formunda Tax ID (SSN or EIN):* yaziyor buraya ne yazmaliyim acaba?

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tax vergi demek id numara. yani senin vergi numaranı soruyor. tabi amerikada yaşıorsan. Sen orayaı boş bırak.

B

Bedavalar-Net

Misafir
Ben arkadas online diye onun ismini belirttim.Tabi bu konuda kimin bilgisi varsa yanitlasin lütfen.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet 24 saat içinde ayarlar etkin olur der ama, genelde 1 saat içinde etkin oluyor. başka bi konuda yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin...

A

Altavista

Misafir
Ya bu kodu ayarlarken,4 tane text reklam ciksin diye ayarladim,front page e denemek icin koydum kodu ama her seferinde tek bir yazi cikiyor anlamis degilim.Iyinet forumun üstünde hep 5 text reklam cikiyor,bende öyle ayarladim 5 tane ciksin diye,1 tane cikiyor hep.

A

Altavista

Misafir
slm

Altavista' Alıntı:
Ya bu kodu ayarlarken,4 tane text reklam ciksin diye ayarladim,front page e denemek icin koydum kodu ama her seferinde tek bir yazi cikiyor anlamis degilim.Iyinet forumun üstünde hep 5 text reklam cikiyor,bende öyle ayarladim 5 tane ciksin diye,1 tane cikiyor hep.

???? Buna cevap verecek bir abi yokmu

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
5 ayarlayınca 5 çıkacak diye bişey yok hitine ve tıklanma oranına göre geliyo ordaki reklamlar.

H

hibrahim

Misafir
dostum nou reklam ayarlarındna ayarlıosun sen kodu alırken 5 d eyazsan en başta kaçı işaretlediysen hep o kadar çıkıyo max. ama min çıkan sayı reklamın olması vea olmamaması ile ilgili..

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altavista kod kendi ayarlıyor. Ayrıca senin bir ayar yapmana gerek yok. bide adbritedan network reklamı alanların sayısı önemli. Benim bildiğim günde en fazla 7 site adbrite network reklamı veriyor. Sen dert etme düzelir. ha bide karakter sayısıyla oynamış olabilirsin. Karakter sayını en az 60 da tut.