İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AddMeFast.Com'a Zorlu Bir Rakip

Wmqp

0
Yasakli Uye
Katılım
24 Mart 2013
Mesajlar
104
Reaction score
0
LikeAllVs.png


Dünya'da en çok tıklanan 1000 siteden biri olan, sosyal medya ve seo dünyasını sarsan addmefast.com'a ilk ciddi rakip çıktı!

Likeall.org adlı internet sitesi kurulmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen binlerce üyesiyle inanılmaz bir hızla büyümeye devam ediyor. Tüm dünyadaki addmefast.com kullanıcılarının , addmefast.com'un alternatifi yok ve alanında lider düşüncesi yıkılmak üzere.

Gerek kullanım kolaylığı, gerekse sitede kullanılmak üzere kazanılan kredilerle olsun LikeAll.org rakibine göre çok daha ileride. Özellikle web dünyasında profesyonel olarak bulunanların büyük ilgisi sitenin çok kısa bir süre içerisinde rakibini sollayıp, ilk sıraya yerleşeceğini gösteriyor. Türkiye’de de büyük ilgi gören site, sosyal medyada son günlerde en çok tartışılan konularından biri oldu.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst