Adf.ly 2009 Mart Ayında Tanıştım...Bende Önce Üye Olan Varsa Bilmiyorum..
Baya Tecrübem Olduğu Kesin... 2009'dan Beri 16$ Kazanabildim..(Uğraşmadan)
ADF.LY yeni tıkla kazan internet reklamcılığı
Geçen biri bi adf.ly.... bilmemne diye link attı, al bi siteme bak diye.. Yahu linke bakıyorum, hiç bişeye benzemiyor.. meğer uzun olan linkini kısaltmak için başka bir link kullanıyormuş.. Linke tıkladım reklam gibi bişey çıktı.. Reklamı geçebilir yada yeni çıkan siteyi tıklayarak ilgilenebilirsiniz. Orası size kalmış.. doların binde biri kadar da bir tutar kazanıyormuş link sahibi.. Daha neler?? E biz de meraklıyız tabi ben de bi üyelik açtım hemen.. eğer linklere binlerce kişi tıklarsa belki bir kaç dolar kazarnırmışım..( minimum ödeme 5 dolar)
mesela Amerikadan biri tıklarsa 0.0025
Türkiyeden biri tıklarsa 0.0010-0.0005
Örnek Olarak Linkleriniz:
http://adf.ly/11cK0 Böyle Oluyor...
Nedir ADF.LY?
internet reklamcılığında yeni birşey olmalı bu. Üstelik türk siteleri ve forumlarında fazla bir bilgi bulamadım. Sitesini inceledim ve aksatmadan ödediklerini yazıyor bütün üyeler...Ben şu kullanıyorum ama çok hit alan sitelerim olmadığı için fazla birikmedi daha.
Eğer bir ödeme alırsam buraya resmini koyacağım hiç merak etmeyin. Şu anda 4 doları aştım ve artmaya da devam ediyor.. Sizde denemek isterseniz aşağıdaki resme yada linke tıklayın..
adf.ly türkiye için nasıl üye Olunur?
Adf.ly Nasıl Üye Olabilirim? Üyelik için TIKLA
veya üye olmak için aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz...
Kafanıza sorular takılırsa buraya yorum yazabilir yada bana Pm İle ulaşabilirsiniz.