Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve arkadaşlar o kadar işi dedi adhearus ödemiyor diye ben dedim ödüyor. ve 7 aralıkta kesilmiş olan çekim bugün geldi yani güvenlik duvarını geçmiştir adhearus kullanabilirsiniz
kimse tıklamıyor adhearus reklamlarına tıklamamalarına rağmen birde karşıda çıkan alanda click here to contunie tuşuna basmayı istiyor kazançlı deil bence değmez...
bende siteme eklemiştim tam 19.5$ falan oldu hile yaptığınızdan dolayı hesabınız kapatılmıştır dedi hile falan da yaptığım yoktu aslında ama nedense böyle birşey yaptılar belki aradasırada adım tamamen karalanmasın diye böyle çek gönderiyor olabilirler.
20.52 idi fakat kargo ücreti kesmişler 17.32 $ olarak gelmiş bakalım bozdurmaya masraf almazsa yapı kredi bozduracam yoksa asacam odaya
bi de ben çeki taradım şimdi. üzerinde ki hiç bir şeyi karalamadan koysam göstersem bi sorun çıkarmı ? genelde tarayanlar alttaki numaraları felan kapatıyoduda.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5