Arkadaşlar Merhaba İlk Öncelikle Ben 8-10 Msn İle Gmail Msni İle Google Adsense Katıldım Adamların Galiba Afedersiniz Bi Tarafları Kalkmış Hiç Bir Başvuru Kabul Etmeyip Üstüne Okadar Şart Şurt Koyuyorlar.
Geçende Bi Sitede Adhood Reklamı Gördüm Googleye Yazdım Adhood Diye Baktım Burdanda Para Kazanılıyo Gerekli İşlemleri Yaptım Msni Verdim Msn Şuydu
[email protected] O Gmail Uzantılı Msnin E-postasına Geldi İleti Dün 00:19 Da Başvurunuzu Başarı İle Yaptık Editörlerimiz İnceleyecekler Fakat Adsensede Böyle Değildi 2-3 Saate Kabul Edip Etmedikleri Hakkında Mesaj Atıyorlardı. Bunun'da Onun Gibi Aynıysa 3-4 Saate Gönderiyorsa Benim Kayıt Oldugum Msn gmail. Oldugu İçin Olabilirmi Acaba Google İle Rekabeti Varya Çünkü Adsense w.cn li Msnim Vardı Uzantısı 1 Hafta Boyunca Mesaj Atmadılar Meğersem Gmail Almak Gerekiyormus Bundada Acaba Öylemi Bana Bi Yardımcı Olabilirmisiniz Adhood Kullananlar veya Kullanmış Olanlar Hakkında Bilgisi Olanlar Lütfen Acele.
Geçende Bi Sitede Adhood Reklamı Gördüm Googleye Yazdım Adhood Diye Baktım Burdanda Para Kazanılıyo Gerekli İşlemleri Yaptım Msni Verdim Msn Şuydu