İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adhood Ödeme iptali !

LanetPlesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ödeme talebiniz hakkında yapılan incelemeler sonucunda, CTR(Click to Rate) düzeyinizin mantıksal başarım oranlarınızın endişe verici bir şekilde olması gerekenin çok üzerinde olduğu tespit edilmiştir. Yayınlamakta olduğunuz reklam alanlarınızın "Tıklama/Gösterim" formülündeki başarım oranı yapılan adhood® risk analizi sonucunda ödeme talebinizin iptali ile sonuçlanmıştır. Bundan sonraki ödeme taleplerinizde CTR(Click to Rate) oranlarınızı dengelemek için "Sahte Tıklama Silme" sistemini kullanmanızı tavsiye ederiz.Bu kural ihlalinin devamı halinde hesabınız askıya alınacaktır.

Gelen e-mail bu şekilde . okuduğum sözleşmede böyle bir durumda ödeme iptal edilir gibi bir maddeye rastlamadım ayrıca ne anlama geldıgınıde bılmıyorum :S

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kısacası n...h alırsın demişler :D

mantıksal başarım oranlarınızın endişe verici bir şekilde olması gerekenin çok üzerinde olduğu tespit edilmiştir
Yalancıyı öpsünlermi :p

Kaç para alacaktın ve ctr kaçtı?
Adamlar zaten 3 kuruş veriyor bide yüzde bilmem kaçını kesiyor ona bile itirazları var.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Peki sorsaydın sahte tık olduğunu nasıl anlamışlar. Bunun için altyapıları yok adam bakıyor aa yok bu bizim reklamlara 100 kişiden 10u tıklayamaz sahtedir bu hop ödeme iptal.

Maalesef adamlar sömürebildikleri kadar sömürüyor Türk sponsorların hepsi böyle zaten. Linkz ile sözleşme yaptık normal reklama 10 kuruş video reklama 20 kuruş vereceklerdi ilk 1 yıldan sonra hepsi 5-6 kuruşlara düştü. Sözde yeni sözleşme göndereceklerdi 1 senedir hala adresime sözleşme gönderecekler. Ödemelerde yamuk olmaz umarım ilk ödemeyi 2 ay sonra anca yapabilmişlerdi.

Kendilerini savunmaya gelince biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz diyor hepsi sektörün lideriyiz diye atıp tutuyor ama ödeme yapacakları zaman 40 dereden su getiriyolar.

LanetPlesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kısacası n...h alırsın demişler :D

Yalancıyı öpsünlermi :p

Kaç para alacaktın ve ctr kaçtı?
Adamlar zaten 3 kuruş veriyor bide yüzde bilmem kaçını kesiyor ona bile itirazları var.

hocam alacağım para 50tl idi . şuanda hesabımda 140tl daha var ama talep etmeye korkuyorum iptal ederler diye

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ctr oranı neydi? Sorsaydın hangi sistemleriyle bulmuşlar sahte tıklamaları. Kanıt versinler yoksa editörü gidip vermemek için uydurur 40 tane şey :D

Nette biraz baktımda sanırım tık başı 0,03 veriyomuş bide %38 kesinti yapıyomuş. Bunada itiraz ediyosa yuh artık. Bi adtech bide bu zaten yüz karası.

dolhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ödeme aldım, 2. ödememi bu ay taleb ettim bakalım www.kucukmucit.com

Talep Tarihi CPV CPC CPA Toplam Tutar Kesintiler Ödenen Tutar Durum
1 30.12.2011 39125 418 0 51,09 TL % 38 31,68 TL Ödeme Yapıldı
Toplamlar 39125 418 0 51,09 TL 31,68 TL
Yayıncı Bilgileri
Yayıncı Site

Bugün Kazanç 0,96 TL
Kesintiler %20 Stopaj + %18 KDV

Devamı Oku: Adhood ödeme - Sayfa 2

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.