sohbet odaları

admin ariyorum

okanari

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
istanbul
206 Aydır Üye
Arkadaslık siteme, bu konudan anlayan, birlikte calısabilecegimiz, hem gonulden yapablecek hem de oalsı kazaclardan pay almak isteyen admin arkadas ariyorum. Arkadas sitesinin adresi www.elektrikidaresi.com.

2005 yılında acılan site 1 yılbası olmak uzere 4 organizasyon duzenlemis ve uyeleri ile genis bir aile gibidir. Ancak son 1 senedir ilgisizlikten dolayı hitlerde ciddi dususler mevcut (gunluk 1500 tekillere geriledi).

İlgilenenler varsa [email protected] a mai bekliyorum ya da burdan pm. Askerde oldugum icinmailleri 2 gunde bir okuyorum.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.