ben firefox kullanıyorum sorun yok bende..trextra' Alıntı:IE de böyle bir sorun olmuyor (en azından bende). Firefox falan mı kullanıyorsunuz?
3 taraycıda sorunlu. Virüs ya da benzeri birşey bulaşmış olabilirWaffenSS' Alıntı:Tarayıcı türüm opera
Firefox sorunluydu tekrar yükledim. firefox'la bakacaz artık.
Ha bi de unutmadan firefox kulanıyorum ancak işbankasının ineternet bankacılığına giremiyorum bir türlü taracı sorunu var diyor.
VBe son olarak explorer'la hiç bir siteye giremiyorum. google a bile. sorun ne olabilir?
O zaman format atmadan önce sürücüleri netten indirmen lazım. Ethernet çok önemli. Onu tanıttıktan sonra diğerlerini tanıtmadan internete bağlanıp tekrar indirebilirsin.WaffenSS' Alıntı:pc celeron. xp kursam bi daha bu icatları tanıtmaya gerek olur mu acep. bu saydığın icatların CD leri mevcut diil de bende Kurtuluş yolu olmazsa laptop alacam bu gidişle.
WaffenSS' Alıntı:Tarayıcı türüm opera
Firefox sorunluydu tekrar yükledim. firefox'la bakacaz artık.
Ha bi de unutmadan firefox kulanıyorum ancak işbankasının ineternet bankacılığına giremiyorum bir türlü taracı sorunu var diyor.
VBe son olarak explorer'la hiç bir siteye giremiyorum. google a bile. sorun ne olabilir?
gel ankaraya, harddiskini getir 1 saatte yaparız herşeyiWaffenSS' Alıntı:abartıyorum biliyorum ama ekran kartı'nın mesela markası/modelini bilmiyorum desem?
PC nin bilgilerini gösteren Hardware-Benchmark programlarını kullanabilirsin mesela.WaffenSS' Alıntı:abartıyorum biliyorum ama ekran kartı'nın mesela markası/modelini bilmiyorum desem?