İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adminler Alınacaktır

ertunc_58

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Arkadaşlar ;
Konular: 89.131, Mesajlar: 138.678, Üyeler: 102.159 , istatistikli forum sitemizde görev yapacak arkadaşlar aranıyor
moderatörlük ve adminlik yapacak arkadaşlar p.m atabilirler

Forum: vBulletin
Adres: forumlike.org

Admin: sitede sürekli güncel olabilen
kalıcı üyeler getiren vsvs

Moderatör: sitede aktif olan ve sitedeki içerik tertiplenmesinde yardımcı olabilecek arkadaşlara...

duyurulur....

AkvaryumZevki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Forumunuz hakkında bazı genel bilgileri buradan verirseniz gereksiz kişilerle boşuna uğraşmamış olursunuz diye düşünüyorum :)

Mesela forumunuzun kodlaması nedir.? Vb, MyBB, SMF, PhpBB v.s. En azından forum site ismini konuda paylaşırsanız insanlar genel bir fikir sahibi olup öyle mesaj atarlar size.

Mesela ben PhpBB'den pek anlamam, sizin siteniz de PhpBB ise boşuna mesaj atmış olurum.:)

Bu tarz arayışlarda genel bilgiler, şartlar v.s. bilgiler verirseniz daha güzel olur. Mesela Moderatörlük şartları, adminlik şartları v.s.

AkvaryumZevki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse siteniz güzel. Ama çok ilginç bir durum var sitenizde.

Google'de domain arattığımda -- Yaklaşık 10.300.000 sonuç bulundu (0,25 saniye)
Sitenizin İstatistikleri -- Konular: 89.131, Mesajlar: 138.678, Üyeler: 102.159
Üye -- Admin (site kurucusu)..: Üyelik tarihi / 01-01-2001 - Mesaj adeti / 20.864 Ama siteye son giriş 08-02-2011 (2 hafta önce)
Üye -- Diğer admin..: Mesaj sayısı 39.300

102.159 üye içerisinden şu anda sadece 3 kişinin online olması gerçekten çok ilginç. Sitede 102.000 üye var ama mesajların yarısı sadece 2 kişi tarafından yazılmış.

Yani gerçekten istatistiksel olarak ilginç bir durum var ortada. Mesela en basitinden bir örnek verebilirsek nerede bu 102.000 üye :(

ertunc_58

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bu forum .comdaha sonra .net olarak yayına başladı .com ve .net online oyun heklerinden dolayı kapandı
daha sonra .org yaptık 1 2 ay kapalıydı site ilgilenemiyorum o yüzden ilgilenecek arkadaşlar arıyorum ...
2007 yılında açıldı forum.. yeni değil aslında içeriksell olarak

AkvaryumZevki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Anladım. Ama ben içeriği çözdüm zaten. Size başarılar diliyorum.

İçerik farklı şekilde doldurulmuş. 1 günde 8200 tane konu açan üye var :) Aynı dakika içerisinde tam 52 adet konu açmış aynı üye :)

Neyse ben daha başka mesaj yazmıyorum bu konu için.

Umarım aradığınızı bulursunuz.

ertunc_58

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
adminlere forumu kısa süreliğine devrettiğimde adıma vs vs bot basmış içerik sağlamış ....
ilgi için teşekkürler de
konuyla ne alaka

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.