Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Adminlik görevimi bırakıyorum...

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Kendi düşüncelerim doğrultusunda,iyinet yönetiminden ayrılmaya karar verdim.Bu tamamen kişisel bir tercihtir.Yönetime bildirmeniz gereken durumlarda benim yerime diğer yönetici arkadaşlara ulaşırsanız sevinirim.

CMYLMZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
Msn deki konuşmalarımıza ve inancına istinaden böyle bir kararımdan beni döndürmüştün.
herhalde sadece yönetimden ayrılıyorsun ?
Saygılar

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Msn deki konuşmalarımıza ve inancına istinaden böyle bir kararımdan beni döndürmüştün.
herhalde sadece yönetimden ayrılıyorsun ?
Saygılar

Bazen inancımız öyle kırılıyor ki,yerine getirmek mümkün olmuyor.Evet sadece yönetimden ayrıldım.

CMYLMZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
kararına sadece saygı duyabiliriz.

peep

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
417
yazık oluyor yazık

Mehmet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
Daha dün bir bugün iki. Şu an bırakıyorsan hiç başlamamalıydın, birileri güvenip bu görevi vermişse en azından yapabileceğin yere kadar götürmen lazım, ufak paylaşım forumları gibi ayda bir el değiştiren, yönetimi küsüp giden bir yer olmamalı burası. Açıklama da yok, o kadar konuşuldu edildi, şimdi bırakıyorum, niye? İşte öyle.. kişisel.. Anlatamayacağın özel bir sorunun yoktur umarım.

Nihayetinde yanlış

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Bencede, girdğin işi bitirmeden bırakmak olmaz.. Bence kararını gözden geçirmelisin..Hemde herşey iyiye giderken..

efekentli

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
seninle birlikte değişimler devam edecek sanıyordum , ne oldu yaw :(

Ozcan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
428
Bencede :s bırakmamalısın. Sende bırakırsan eski haline geri döner değişmeye başlamıştı yavaş yavaş forum.

yagmayok

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
304
Kararınıza saygı duymaktan başka birşey söylemem belki uygun olmaz.

Ancak şunu da söylemeden duramayacağım. Yeni yönetim ile birlikte reformların geleceğine çok inanmıştım ! Galiba bu reformların yapılmasında sizinde emeğiniz çok olacaktı veya oluyordu...

"Reform ||| %30"

X

Xman

Misafir
Kendi düşüncelerim doğrultusunda,iyinet yönetiminden ayrılmaya karar verdim.Bu tamamen kişisel bir tercihtir.Yönetime bildirmeniz gereken durumlarda benim yerime diğer yönetici arkadaşlara ulaşırsanız sevinirim.

Bu kararınızda bizim olayımızın bir etkisi var ise ben sizden görevde kalmanızı rica ediyorum, iyinetin sizin gibi değerli bir admine ihtiyacı var, sorun benim ceza almamla çözülecekse ben bu cezaya razıyım siz yeterki görevinizde kalın bunu çok içten temenni ediyorum.

Berk Uçar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
179
Tam iyinet eski haline geliyor düzeliyor demiştik. Yönetim düzeltiyor dmeiştik. Yönetimden sizin gibi bri ayrıldı:( iyinet ten ricam zorlada olsa adminliği bırakmasın gifted-ib arkadaşımız

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Arkadaşlar iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.Bu konuyu buraya açmamdaki amaç sadece bilgilendirmekti.Kimsenin aklına yanlış bir şey gelmesin.

Görevi bırakma nedenim,istediklerimi çok hızlı gerçekleştiremememdi.Çabalerken ben hep bataklıktan çıkmayı hayal ettim,bir kaç arkadaş yardım etmeye çalıştı.Fakat diğer arkadaşlar durumu sadece izleyince,pes etmekten başka çarem kalmadı.

Bazı yenilikler şuan yönetimde bekliyor.Onları eğer aktif ederlerse,eminim değişimi hala hissediyor olacasınız.Belki benim yerime gelecek olan arkadaş daha sabırlı olur ve iyinet büyür.Bu bir nevi,elim kolu bağlı oturmaktansa,yeni gelene yol açarım istifasıdır.

Berk Uçar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
179
Ne diyelim. Kısa sürede yaptığın büyük değişimler için teşekkür ederim. Hayatta baarılar:)

bilgi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
370
Aklıma pek çok atasözü geliyor ama inanmıyorsanız devam etmezsiniz zaten diye kısaca özetleyeyim...
Kolay gelsin!

Darkart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
291
yönetici olurken herşeyin iyi olacağına nasıl inandıysan bırakırkende herşeyin daha iyi olacağına inanmışsındır mutlaka. verdiğin kararın gerekçelerini bilmiyor olsamda en iyi kararı verdiğine eminim. hayırlısı olsun

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Arkadaşlar iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.Bu konuyu buraya açmamdaki amaç sadece bilgilendirmekti.Kimsenin aklına yanlış bir şey gelmesin.

Görevi bırakma nedenim,istediklerimi çok hızlı gerçekleştiremememdi.Çabalerken ben hep bataklıktan çıkmayı hayal ettim,bir kaç arkadaş yardım etmeye çalıştı.Fakat diğer arkadaşlar durumu sadece izleyince,pes etmekten başka çarem kalmadı.

Bazı yenilikler şuan yönetimde bekliyor.Onları eğer aktif ederlerse,eminim değişimi hala hissediyor olacasınız.Belki benim yerime gelecek olan arkadaş daha sabırlı olur ve iyinet büyür.Bu bir nevi,elim kolu bağlı oturmaktansa,yeni gelene yol açarım istifasıdır.

Admin değilmisin ? Modaretörleri uyar, sil yap birşeyler.. Yoksa adminlik sadece renkten mi ibaret ? Pes etmek bu kadar kolay olmamalı bence.. Yani bu kadar çok değişim ( kadro değişimi ) iyi değildir bence..

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Admin değilmisin ? Modaretörleri uyar, sil yap birşeyler.. Yoksa adminlik sadece renkten mi ibaret ? Pes etmek bu kadar kolay olmamalı bence.. Yani bu kadar çok değişim ( kadro değişimi ) iyi değildir bence..

Her şey o kadar kolay olmuyor.Sen daha önce burada yöneticilik yapmış birisin,daha net anlamalısın.Her neyse iyinetten çok kişiler gelip geçti,bizde gelip geçeriz.

Yönetim değişecek diye bir durum yok.Yerime biri gelir veya gelmez.Sonuçta forumda yeteri kadar yönetici var.Umarım herkes için hayırlısı olur...