İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adminlik görevimi bırakıyorum...

xaereo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Umarım iyi düşünülerek verilmiş bir karardır yoksam kızgınlıktan ise iyi olmadi forum için

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Umarım forumun lehine bir karar olur. Ne olursa olsun saygı duyarım, dışardan bakınca "yanlış bir karar" diyebiliriz -ki ben de böyle düşünüyorum- ama umarım olumsuzluklara yol açmaz bu karar. Kolay gelsin.

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
gerçekten üzücü bir durum en değerli arkadaşlarımızdan biri yönetimde seni görmek bizi mutlu ederdi ama tabi ki insanın sabrı bir yere kadar. özellikle bu emeğin karşılığında bir karşılık (gerek maddi gerekse manevi) almıyorsa daha da soğutuyordur.

hakkında en doğru kararı senin verebileceğine eminim hakkında ve hakkımızda en hayırlısı olur inşallah

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tam birşeyler yoluna girmeye başlamışken , bırakmanız doğru değil bence .

İstediğiniz , istediğimiz yenilikler bir gerçekleşsin , yine işler yolunda gitmiyorsa , "Ben elimden geleni yaptım arkadaş" diyebilirsiniz .

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kararınıza saygı duymaktan başka birşey söylemem belki uygun olmaz.

Ancak şunu da söylemeden duramayacağım. Yeni yönetim ile birlikte reformların geleceğine çok inanmıştım ! Galiba bu reformların yapılmasında sizinde emeğiniz çok olacaktı veya oluyordu...

"Reform ||| %30"

+1905

Admin değilmisin ? Modaretörleri uyar, sil yap birşeyler.. Yoksa adminlik sadece renkten mi ibaret ? Pes etmek bu kadar kolay olmamalı bence.. Yani bu kadar çok değişim ( kadro değişimi ) iyi değildir bence..

cevap vermişsin fakat eğer sen çalışıyorsan diğer arkadaşlar seyrediyorsa onların görevlerine son verilmelidir. Hiç bir kurumda veyahut sistemde kişiler önemli olmamalı, önemli olan iyinetin menfaatları olmalı. Eğer iyinet kişilerin menfaatlerine daha fazla önem veriyorsa 1 adım ileriye gidemez.

Sizinle1 pmlik muhabbetimiz olmuştu fakat sizinle değişimin olacağına inanmıştım, umarım kararından vazgeçersin ve yapmak istediklerini yaparsın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.