İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adobe Dreamweaver CS4

atay

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ekim 2005
Mesajlar
3,592
Reaction score
37
adobe master collection yükledim, cs4 ürünlerinin tamamı var. en çok kullandıklarım olan dreamweaver ve photoshop gerçekten gözüme çok ilginç geldi, cs4'de çok değişmiş programlar.

dreamweaver'dan esinlenilmiş başka bir programmış gibi geliyor. birçok yeni özellikle beraber, hoşuma gitmeyen bazı eksiklikler de var, önceki versionlarda ki bazı özellikleri kaldırmışlar.

ama yinede güzel, özellikle css yönetimi ve divler için oldukça rahat kullanım sunmuşlar. dreamweaver kullananların, cs4'e transfer etmelerini tavsiye ederim.

tabiki photoshop içinde aynısı geçerli, cs4'de adobe tüm programları baştan aşağı yenilemiş gibi gözüküyor.
 

Grafix

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Aralık 2006
Mesajlar
1,153
Reaction score
0
Konum
Bursa
aynen bende 8 kullanıcısıyım fakat ps cs4 olarak yükselttim dw 8 idare ediyor beni ya :)
 

Bazid

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ocak 2011
Mesajlar
24
Reaction score
0
bunlar arasındaki fark ne ?? bende bi tane indirdim dw cs5 yazıyor...ama kullanmasını bile bilmiorum :(( yardımcı olun lütfen...internette bi sürü kaynak var ama kaynak demeye bin şahit lazımm....Sadece adam akıllı olarak bi site tek gördüm şu ana kadar oda worpress derlerine gelmiş durmuş ondan sonra...lütfen bildiğiniz açık seçik anlatımları(dw ve web tasarım için) burda paylaşın...Çok tşk ederim herkese...
msn= [email protected]
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst