İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adport artık paralarımızı öde !

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ekim 2007
Mesajlar
483
Reaction score
0
Konum
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar;

Adport 1 aydır ödeme yapacağım diye bugün yarın diyerek ödeme yapmıyor. Kendileri ile (ayhan bey) telefonda 3 kez konuşmam geçti ve her seferinde de bu hafta içi ödemelerin yapılacağını söyleyerek kandırma yöntemine gitmektedir.

Bugün ki konuşmamızda " kendilerine reklam verenlerin paraları ödemediğini bununda bize yansıtıldığını " söylemiştir. Bu benim sorunum değildir. Herkesin kendine göre ödeme planları var.

Bir an önce ödememin / ödemelerimizin yapılması istiyorum. Adport yetkilisi çıksın adam gibi gerekli açıklamayı yapsın. Yoksa kendileri hakkında elimde bulunan hesap screenshot'ları ve telefon konuşmalarını delil olarak kendilerini " nitelikli dolandırıcılık " suçunda mahkemeye vereceğim.

iyi çalışmalar.
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Bizde deneme amaçlı koymuştuk bakalım ödeme alabilecekmiyiz.
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Yoğun ısrarlarım sayesinde, ilginç bir şekilde Adport yöneticisi Ayhan bey'e ulaşabildim.
Yoğun ısrar ve uğraş diyorum çünkü ne adportun telefonuna cevap veriliyor nede ayhan bey kendi cep telefonuna cevap veriyordu (cep numarası bizde uzun zamandır var kendisiyle daha önce özel reklam anlaşmalarımız olmuştu) velhasılı dolaylı yollardan kendisine ulaştım ve ödemeleri ne zaman yapacaklarını sordum.

Kendisi bize ödemelerin bir kısmını yaptıklarını söyledi ve geri kalan kısmıda en kısa zamanda ödemeye çalışacaklarını söyledi.

Piyasayı takip ettim uzun zamandır kimse ödeme alamamış durumda. Bu durumda Ayhan bey'in ödeme yaptığını söylemesi havada kalmış oluyor. Ödeme alan varsa (ki ben yine iyiniyetimi kaybetmek istemiyorum) buraya yazarlarsa çok iyi olur.

Haftaya cumaya kadar biz ödeme alamazsak yasal girişimlerde bulunacağız. Bize sunulan yayıncı panelinin ekran görüntülerini tutuyorum. Fatura kesebildiğimiz halde adport sistemi stopaj adı altında kesinti yapmakta. Bunun içinde ayrıca maliyeye bildiride bulunacağız.
 

Lee

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Ocak 2010
Mesajlar
139
Reaction score
1
( 2010-01-25 14:00:28 İşlemde )
25 ocaktan buyana hala işlemde. kac defa aradım bugun yarın ddiler ve şu anda arasamda teli acan yok malesef
 
T

trgy

Misafir
Buralarda şikayet etmek boşuna. Dolandırıcılardır veya değildirler bilemem ama buralara boşa yazıyorsunuz.

Gitmeniz gereken yerler avukat ve mahkeme.
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Ben Ayhan beyi bilgilendirdim, gelip forumda bir açıklamada bulunacak. Bence bulunmalıda aksi halde bu işi daha fazla yaptırmazlar.
 

iLgisiz

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mayıs 2007
Mesajlar
183
Reaction score
0
Konum
Yurtdışı
eğer kurumsal bir firma iseniz. fatura kestiğinizde 45 gün müydü daha fazlamıydı tam hatırlamıyorum firmanın ödeme yapması zorunlu, eğer yapılmazsa icra devreye giriyordu.

bi araştırın iyice umarım hakkınızı alırsınız
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst