Arkadaşım adam senin siteni çekip yayınlamamış ki? iframe şeklinde sitene yönlendirmiş tanıtım amaclı yapılıyor bu iş sonuçta hit sana yazılıyor sitende en üst kısmada www.siteadresin.com u yaz adam işte sana bedava reklam yapıyor daha ne istiyorsun?
Eğer çok rahatsızsan istemiyorsanda email at siteden kaldırsınlar ne şimdi bu tavır ki?
Ne yaptın onu oradan kaldırmak için - hiç birşey
ne yaptın çamur atmak için - araştırma yapmadan direk geldin adama burda sövdün saydın.
Bunu yapmasında hem yasal olarak hem etik olarak bence yanlıs birsey yok.
webarchive.org o zmn bundan daha kotu bir sey yapıyor...
adam sayfani bile indexlememis... senin sitene senin yararına hit yolluyor.. aynı zamanda bir nevi backlink vermis oluyor sen gelip demedigini bırakmıyosun .. bu tavırlarla kimin neye kime havale edilecegine kimse karar veremez....
ustteki reklamları diyosan aynı olayı hotmail bile yapıyor.... turn back to hotmail gibi ibareleri var hatta ...
olayı: sebebi sonucu ( sonucta size olan zarar ve yararlarını dusunup) vb ilişkisini dusunup degerlendirin lutfen...
yoksa her referer gordugunuz url yi .." bakın ben ne buldum.... ne yapmıs bu adam asalım keselım " gibi yaklasımların kıme ne faydası var?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.