İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adres.gen.tr

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Orada "Site Ekle" diye link var, siteni eklediysen sonuçlarına da katlanacaksın!

Siteyi kendi eklemiş olsa neden boş siteyi eklesin ki.

Ve ya bana ne? İkiniz halledin, konuyu uzattığım için özür dilerim.

Sanalvadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım adam senin siteni çekip yayınlamamış ki? iframe şeklinde sitene yönlendirmiş tanıtım amaclı yapılıyor bu iş sonuçta hit sana yazılıyor sitende en üst kısmada www.siteadresin.com u yaz adam işte sana bedava reklam yapıyor daha ne istiyorsun?

Eğer çok rahatsızsan istemiyorsanda email at siteden kaldırsınlar ne şimdi bu tavır ki?

Ne yaptın onu oradan kaldırmak için - hiç birşey
ne yaptın çamur atmak için - araştırma yapmadan direk geldin adama burda sövdün saydın.

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu yapmasında hem yasal olarak hem etik olarak bence yanlıs birsey yok.

webarchive.org o zmn bundan daha kotu bir sey yapıyor...

adam sayfani bile indexlememis... senin sitene senin yararına hit yolluyor.. aynı zamanda bir nevi backlink vermis oluyor sen gelip demedigini bırakmıyosun .. bu tavırlarla kimin neye kime havale edilecegine kimse karar veremez....

ustteki reklamları diyosan aynı olayı hotmail bile yapıyor.... turn back to hotmail gibi ibareleri var hatta ...

olayı: sebebi sonucu ( sonucta size olan zarar ve yararlarını dusunup) vb ilişkisini dusunup degerlendirin lutfen...

yoksa her referer gordugunuz url yi .." bakın ben ne buldum.... ne yapmıs bu adam asalım keselım " gibi yaklasımların kıme ne faydası var?

D

discoface

Misafir
anlamadıgım sey su.
bu şekilde oldugunda bana hit mi sağlamış oluyor?
benım url m olmadıgı zaman hit bana gelmiş sayılır mı?

D

discoface

Misafir
yanlış yaptıgımı yenı farkediyorum ve arkadastan özür diliyorum. ve üstteki mesajımı da editliyorum.
özür dilerim arkadaşlar bi yanlış anlama olmuş :(

Sanalvadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
discoface önemli değil sadece yardım etmeye anlatmaya çalışıyoruz özür dilemene gerek yok arkadaşım.

Oranın sana katkısı varken zaten böyle yazmana şaşırmıştım anlamana sevindim

sevgiler
kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.