Arkadaşlar malum geçen gün banlanmıştım. Yeni bir başvuru yapmayı düşünüyorum ama isim soyisim adres fln hepsi değişik olacak fakat başvuru şuan ne kadar zamanda onaylanır ? en son onay alan arkadşlar yazarsa daha faydalı olur.
Bi format at bence, birde eternet kartının mac numarası takip edildiği kanısı yaygın (kesin değil).Forumda daha önce verilmişti mac numarasını değiştiren bir yazılım varmış birde onunlam mac numarasını değiştirirsin.peki isim adres fln herşey değişik... banlandığım bilgisayardan tekrar başvurursam ilerde sorun çıkar mı.. gidip internet cafe den mi başvurcam yoksa... yarın bigün hesabıma bakmak istesem nası olcak.. ??
bence alakasi bile yok ben ayni bilgisayarla uyelik basvurusu yaptim isimde ayni ev adreste ayni ve su anda herhangibi bir sorun yasamadim massallah diyelim tabi... ve onaylandi kullaniyorum...
Modemin veya Ethernet kartının MAC ID'sine baktığını duymuştum da HDD nosunu ilk defa duyuyorum, bence biraz fantastik bi kuşku bu.. Sonuçta ne kadar yatırım yaparsa yapsın javascript ile PC'mizden alabileceği anonim bilgiler dışında (ekran çözünürlüğü, renk derinliği, browser, işletim sistemi, cookie v.s..) bilgi edinebileceklerini sanmıyorum. Eğer bize bir java applet yükletseydi o zaman diycek bişeyim yoktu, applet ile istediği bilgiyi elde eder.. Bu kadar gözünüzde büyütmeyin bencearkadaşlar hdd nosuna bile bakıyor google. adamalr milyon doalr verip güvenlik yazılımı yapıyorlar en iisi başka pcden başvurmak ve arada bir kontrol etmek
Yakında banlanırsın 99 $ olduğunda
Arkadaşlar bence şöyle bir şey var, eğer bilgisayarınızda google'a ait bir yazılım (desktop search,toolbar,google earth vb.) mevcutsa birçok bilgiyi bu programlara yerleştirmiş olabileceğini düşündüğüm minik eklentiler ile elde edebilir.
Ama hiçbiri yok ve sadece google'a ait web sitelerini kullanıyorsanız,elde edebileceği bilgiler çok yüzeysel kalacaktır...
Eğer bu tür bir kuşkunuz varsa google yazılımlarını bilgisayarınızdan uzak tutmak sanırım sorunu çözecektir.