İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense alıntı içerik için..

cihatnet

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
574
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Adsense alıntı içerik için ücret ödermi?

Ekleme: Cevap yazan herkese teşekkürler!
Cevabını ben vereyim;

Adsense para verir belki, ama sitenin Google'da bir değeri var. Adsense ise bu değere göre tık başına ücreti belirliyor. :)

Sen alıntı içerikle Google'da sağlam bir güven değeri alamayacağın için kazancında o oranda Adsense için düşük olacaktır. :)

Alıntıdır.
 

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Temmuz 2011
Mesajlar
2,401
Reaction score
21
Konum
Türkiye
Dediğin gibi para verir ama index google sıralaması gibi faktörler var.
 

arge

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
50
Reaction score
1
Bilgiler baştan sona yanlış olmuş....
Adsense polikalarına aykırıdır bu durum kopya siteleri sistemde istemez farkedene kadar ödeme yapabilir ama yakaladıgında uyarırmı banlarmı orası ona kalmış.İnceleyin adsense politakalarını görüceksiniz.
 

prestige

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Eylül 2010
Mesajlar
82
Reaction score
0
Konum
sonradan istanbullu
Pekala öder taki yakalanana kadar sonra o ayın ödmeleri kesinleşene kadar bekler tam senin ki de kesinleti derken bir mail gelir içerik önemli değil azınla kuş da tutsan o hesabı kurtaramazsın
adım ve soyadın banlanır aynı isim ve soy isimden başka bir adsense hesabı alamazsın, almış olsan bile artık şüpheliler listesindesin dikkat etmen gerekir
 

baymen35

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ocak 2012
Mesajlar
110
Reaction score
0
google adsense ile alıntı içerigin hiç bir alakası yoktur +18 yada adsense kurallarına aykırı olmadıgı sürece kopyala yapıştır yapabilir hemen banlanır deyim kestirip atmayın olayı lütfen adsense içerige bakar o içerige yakın reklamlar çıkarmaya çalışır senin kopyala yapıştır olayını sitene gelen botlar sevmez zaten aynı konu veritabanın kayıtlı ise konu içersi filan geri sayfalara atar adsense gelince bana maddelerini gösterin ispatsız olmayan bir şeyi kendi kafanıza göre cıkarıyorsunuz
 
S

Swat

Misafir
Adense . @dutl ve w@rez içerik haricinde ödeme konusunda sıkıntı yapmaz. Kopya içerik sadece google sıralamanı etkileyecektir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst