Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar burada domain uyarı verılmeden banlandı bu banı nasıl kaldırcamı bılen arkadaslarım varsa yardımlarına ıhtıyacım var sımdıden tsk ederım arkadaslar
cok gıcık kardeşim bu adsense 2 tane hesabımı banladı uyuz oldum eğer banlandıysan geri acılmıyolar heleki sahte tıklama gibi gereksiz bişeyden ban yemişsen
adsense hesabım pın kodu 3 kere yanlıs gırdıgımden kapandı dahada acılmadı kı kurallara aykırı bır sey yapmadım ve öle bır hıtı fılanda yok sıtenın gunde 3 5 kısı gırıordu ama nedense banlandı her hangı bır mesaj da gelmedı adsense den
bana da uyarı gelmeden ban gelmişti, sahte tıklamaları siz yapmasanızda arkadaşlarınıza tıkla fln dediysenizde sıkıntı olur .. dikkatli olmalısınız bi daha kine
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.