İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense banka problemi

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Yaklaşık iki yıldır 2000$ üzerinde ödeme aldığım hesaba an itibariyle Google ödeme yapamamış görünüyor. (Banka hesabı Vakıfbank) Ancak ne hesap bilgilerinde bir değişiklik ne de hesabın kapanması yada pasif hale getirilmesi gibi birşey söz konusu. Sizce bu problem neden kaynaklanabilir? Yoksa Google Amca bana daha fazla ödeme yapmaya yanaşmıyor mu? :) Saygılar...

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
adsensedeki ad soyad ile bankadaki ad soyat bilgileriniz aynı değilse odeme yapılmıyor bildiğim kadarı ile hatta bu kural yeni konuldu

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsensedeki ad soyad ile bankadaki ad soyat bilgileriniz aynı değilse odeme yapılmıyor bildiğim kadarı ile hatta bu kural yeni konuldu

Çok saolun şimdi ben de ona dikkat ettim. Bunu yazacaktım. Acaba gerçekten bu kural yeni mi koyuldu tam olarak öğrenelim de ilerde problem yaşamayalım...

kundur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Adsense'de kullandığımız alacaklı bilgisindeki ad ve soyad ile ödeme ayrıntılarında geçen hesabın sahibinin adı ve soyadı aynı olmak zorunda değil. Netekim o şekilde bu ay ödeme aldım. Yani adsense hesabı sizin adınıza olabilir ama ödeme (eğer EFT ile alıyorsanız tabi) başka bir ismin hesabına olabilir. Çünkü böyle bir seçenek var. Yeni bir kural çıkardılarsa bilmiyorum ama geçen önce ödemeyi aldım bu şekilde.

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense'de kullandığımız alacaklı bilgisindeki ad ve soyad ile ödeme ayrıntılarında geçen hesabın sahibinin adı ve soyadı aynı olmak zorunda değil. Netekim o şekilde bu ay ödeme aldım. Yani adsense hesabı sizin adınıza olabilir ama ödeme (eğer EFT ile alıyorsanız tabi) başka bir ismin hesabına olabilir. Çünkü böyle bir seçenek var. Yeni bir kural çıkardılarsa bilmiyorum ama geçen önce ödemeyi aldım bu şekilde.

Şimdiye kadar ben de hep bu şekilde ödeme aldım fakat bu ay bu problem oluştu işte. Biri bizi aydınlatırsa çok iyi olacak :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.