İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense basvurusu

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar daha onceden google adsense basvurmustum icerik yuzunden reddediildim daha sonra gerekli duzeltmeleri yaptim tekrar mail attim hala bekliorm.1 haftadir bu yuzden bekliyorum ve bugun google ingilizce ye basvuruyim dedim we 3 saat icinde hesabimi actilar.niye boyle anlamadim bi turlu. ayarlardan da girdim dili ingceden turkceye cevirdim. turkcenin aynisi oldu :D

Bu arada cek birimi olarak usd mi try mi diodu kararsiz kaldim ben hangisi daha iyi? Bu konu ile ilgili bi baslik wardi ama daha kesin bi yanit gelmemis...

G

GOmaster

Misafir
usekes' Alıntı:
Arkadaslar daha onceden google adsense basvurmustum icerik yuzunden reddediildim daha sonra gerekli duzeltmeleri yaptim tekrar mail attim hala bekliorm.1 haftadir bu yuzden bekliyorum ve bugun google ingilizce ye basvuruyim dedim we 3 saat icinde hesabimi actilar.niye boyle anlamadim bi turlu. ayarlardan da girdim dili ingceden turkceye cevirdim. turkcenin aynisi oldu :D

Bu arada cek birimi olarak usd mi try mi diodu kararsiz kaldim ben hangisi daha iyi? Bu konu ile ilgili bi baslik wardi ama daha kesin bi yanit gelmemis...
dolar isteyin
sonucta adamlarin kullandigi kur hangi kur sistemine gore...

bankadanda dolar alin gidin sonra büfecide
dolarlari bozdurun...
ama once adsense kumbarasini doldurun ;)

e-net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
dolar almak daha avantajli gibi duruyor..
diğer başlıkta da arkadaşların soylediği gibi try alınca güçlükler olabiliyormuş..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.