İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Bıktım yetersiz içerikten

isyanq4r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsenseye bir önceki blogumda 5-6 konuluk yazı yazıp üyelik gönderdim hiç sorun olmadan abul edildi. başka blogumda 20 ye yakın konu var ve hepsi uzun uzun özgün içerik (ama ingilizce) kabul etmiyor. yetersiz içerik diye uyarı veriyor. bunun bir ipucu falan varmıdır? 50 konu yazınca gene başvuru yapmayı planlıyorum fakat gene yetersiz içerik uyarısı almaktan korkuyorum açıkcası

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense ekibinin o anki ruh hali ile alakalı bir durum daha önce de başka bir arkadaşın başına gelmişti.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
İçerikler google Translate ile mi çevrildi ?

zigzak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar forumda sürekli adsense konularını takip ediyorum ve dikkat ettim adsenseye yeni başlayacak olanların tek sorunu Adsense başvurularının kabul edilmemesi....Bunu sebebi genellikle yetersiz içerik

KAbul edilmeyen sitelere bakıyorum siteleri inceliyorum göze çarpan bir kaç şey var bunlar genellikle

kopya içerik (copy+paste)
W.a.r.e.z
A.d.u.l.t
Bot yardımı ile konu çekme gibi....

Bunlar google'nin sevmediği şeyler.Hazır adsense hesabı ile ilk zamanlar ciddi bir kazanç elde edemezsiniz bir sitenin yerine oturması arama motorlarında ciddie yerlerde yer alması iyi bir seo çalışması derken en iyi ihtimalle 6 ay kadar bir süreye ihtiyac olduğu kanısındayım (kendi sitelerimdeki tecrübem)

Adsenseye başvuru yapacak arkadaşlara tavsiyem acele etmeyin.Adsense bir yere kaçmıyor senelerde hizmet veren bir kuruluş ve inanıyorum çok uzun sürelerde bu hizmeti vermeye devam edecek.

siteye 10-15 tane özgün içerik ile adsense sizi kabul etmez önceden ediyordu şimdi etmiyor çünkü adsense hesap alımlarını suistimal ettiler ve haklı olarak Adsense gerçekten internette hizmet verdiğine inandığı sitelere reklam yayınlamasına izin veriyor aslında buda iyi oldu ....

Adsenseye yeni başlayacaklar öncelikler

Günde en az 3-5 özgün içerik ekleyin
link değişimi yapın
seo çalışması yapın
backlink alın
reklam verin
ve imkanınız varsa Adwords reklam verin

yukarıda yazdıklarım biraz zaman ister ama sonuç kesin desem yalan olmaz
para hırsı ile adsenseya başlarsanız eğer hesabınız patlar gider herşey silbaştan yapmak zorunda kalırsınız.

Bende adsenseye başladığımdan beri hiç patlamadıysa 10 tane hesap patlattım tabii para kazanma hırsı olunca ama yukarıda sizlerle paylaştığım herşeyi uyguladım ve şimdi elimde bir 3 diğeri 5 yıllık adsense hesabı var ve tıkıt tıkır çalışıyorlar.....
Alıntıdır!!!

isyanq4r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir önceki blogumu 5 yada 6 daha fazla değil adsenseye kayıt ettirmiştim. şuanda google çeviri ile ingilizce blog yapıyorum acaba bundan mı kaynaklanıyor?

zigzak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir önceki blogumu 5 yada 6 daha fazla değil adsenseye kayıt ettirmiştim. şuanda google çeviri ile ingilizce blog yapıyorum acaba bundan mı kaynaklanıyor?
Adsense ekibi onaylamadan sitenizi kontrol eder. İmla falan. Google Çeviri berbat derecede ingilizceye çeviriyor. Bu yüzdendir kesin. Türkçe yapın hem siz hemse ülkemiz kazansın.

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yada çeviri işini spin programları ile yap ücretsiz var nette araştırsan bulursun :)

isyanq4r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
illaki aramızda makaleleri türkçeden ingilizceye çevirip yayınlayan kişiler vardır. hangi programı kullanıyorlar extra ne yapıyorlar bunu anlatan bir konu açılsa bence güzel olur.

egkt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bildiğiniz üzere google reklamlarıyla çok para kazanmayı hepimiz isteriz. Ancak google ın tıklama başına verdiği düşük ücret buna engel. Bu durumu lehimize çevirmek için facebook da bir grup kurdum gruba üye olan herkes site linkini paylaşıyor ve tüm üyeler sitedeki reklamlara tıklıyor! Tabi ki bunu düzenli ve dürüst bir şekilde yapıyoruz. Grup linki; https://www.facebook.com/groups/1459621954260019/

emreunan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Aman ne yaratıcı. Paralar Reklamverenlerden değil de google dan mı çıkıyor sanıyorsun. Ne cahilsiniz, haram nedir bilir misin?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.