İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense bir yenilik dahamı?

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hesabınız kontrol ettiğinizde göreceksiniz şöyle birşey daha çıkmış

YENİ Site Üzerinde Reklamveren Kaydı ile, sayfalarınızdan yeni reklamverenler kazanın. Detaylar için Yeni Ne Var sayfamıza bakın.

sayfaya bakıyorum ingilizce pek bişey anlıyamadım.

M

Metalirik

Misafir
Evet, yeni bir yenilik tavsiye işinden sonra.
Site üzerinden Reklamveren Kaydı, adı altında. Sitelerimiz altından adwords'e üye kazandıkca ödeme yapacak sanırım.
Ayrıntılı kurcalamadım, Login olup hesabıma girince en altta eklenmiş bu konu bakabilirsiniz.
Google, yelpazeyi iyice büyütüyor anlaşılan.
İşin komik yanı sitelerin heryanı gugil oldu yav :D

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ah bide eft çıksa... Hem pin olayından kurtuluruz hemde atılma derdi olmaz kimsenin.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım adbirte'da olduğu gibi " Bu siteye reklam vermek için tıklayınız " türünden bir yaklaşım. Siteye özel reklam verebilme olanağı.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Siteye özelmi? Bence bu şekil saçma olur. Googleye reklam verin gibisinden olursa mantıklı olabilir. Reklam veren diyelim sitemiz aracılığıyla reklam verdi googlede o reklam ücretinin bir kısmını bizim hesabımıza ekleyebilir. Kim gelirde bizim sitelerimize google aracılığıyla reklam verirki? Adam 100$ verecek 50$ googleye gidecek 50 bize. Bunu zaten webmasterde kabul etmez. Direk 100$ ı alır

M

Metalirik

Misafir
Ben hesabıma giriş yaparak baktım ancak ne olduğunu tam anlamadım, logo oluşturun vs. yazıyor kafam karıştı

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adwords'te zaten böyle bir uygulama var. Atıldığım için bakamıyorum ama eminim sadece sitenize verilen reklamdan değil diğerlerinden de alacaksınız...

G

geyik.net

Misafir
dediğine göre adbrite daki gibi bir advertise on this site diye bir link ekliyeceğiz daha sonra bu linkten üye olan kişiler adwords tarafından para eklediğinde bizim kendi sitemiz adında görünecek reklamları. ve biz bundan komisyon alacaz. http://www.google.co.uk/services/oasu/ adresinde bi demo var inceleyin

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
herşey iyi guzelde birazdaha değişik bannerlar koysalardı daha guzel olur du mesela karşısındaki insana gel bana tıkla dedirtecek guzellik ve canlılıkta reklamlar

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben mi yanlış anladım acaba? O linke tıklayıp adsense hesabı açan kişiden para kazanılacak. Hatırladığım kadarıyla o kişi 100 doları aştığında siz de 100 dolar kazanacaksınız.
Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.
* Türkçe karekterler hakkında sizlere katılıyorum... Bir tek banneri doğru...

D

dnturkey

Misafir
hukuki' Alıntı:
Ben mi yanlış anladım acaba? O linke tıklayıp adsense hesabı açan kişiden para kazanılacak. Hatırladığım kadarıyla o kişi 100 doları aştığında siz de 100 dolar kazanacaksınız.
Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.
* Türkçe karekterler hakkında sizlere katılıyorum... Bir tek banneri doğru...

bu o değil hukuki yanlış anlamışsın. bu başka bi şe. senin dediğin adsense e milleti üye yapıyosun. bunda adwords e üye yaparak kendine reklam aliosun...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşın verdiği linkte anlaşılır şekilde açıklıyor. Extremetracking de bir süredir görüyorum. Başlık ve açıklama büyük olduğundan dikkat çekici reklamlar , gösterime göre ödeme alınıyor sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.