İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense birkaç soru

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ağustos 2013
Mesajlar
238
Reaction score
0
Adsense kullanarak para kazanmayı düşünüyorum site adı yazarken örnek bedava domain kullanıyoruz bedava hosting olarak düşünün www.xxx.xx.com gibi veriyolar adsense kabul etmiyo heralde domain alsam .com/.net/.org bunlardan birisini kabul edermi ? sonra sitede konu içerik yoksa site %100 kendi kodlamam konu yoksa kabul ederlermi etmezlermi birde ilerde mesela sitede yorumda birisi kötü içerikli yazı yazdı siteyi kapatırlarmı bu tekrarlanırsa 2-3 defa ?
 

HalaCaylak

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Şubat 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
tk uzantılı yani bedava alan adlarını adsense kabul ediyor. Para vermeden önce böyle deneyebilirsin. İçerik çok önemlidir. Site içi dolu gözükmeli. Sadece resimler ya da açıklamasız flash oyunlar içeren bir site büyük ihtimal kabul edilmez. Yorumlarda ne tür bir kötü içerik olacağını düşündüğünü bilmiyorum ama. Adsense seni anlık olarak kontrol etmiyor her zaman. Yani Sen hafta da bir kez yorumları kontrol etsen ve gerekli filitrelemeleri yapsan ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben işin uzmanı değilim sadece yaşadıklarımdan sonuçlar çıkararak yorumladım.
 

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ağustos 2013
Mesajlar
238
Reaction score
0
Yorumun için teşekkür ederim, adsenseden çok para kazanmayı düşünüyorum bide reklama tıklayan günlük 10-20 kişi olsa adsense sorun çıkartıyomuş benim arkadaşın sitesinde ilkin 5-6 tık varken birden 10-15 olduğunda paradan kesmişler yani 5-6 tıktıka örnek 2 $ kazanıyosa 10-15 tıkta 3$ kazandım demişti daha fazla olması gerekmezmi dolandırıcı gibi gelmeye başladı biraz bana :(
 

HalaCaylak

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Şubat 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Tık başına ücreti etkileyen bir çok faktör var. Yani önceden şöyleydi şimdi böyle şeklinde yapılan yorumlar tam olarak gerçeği yansıtmayacaktır.
Örneğin sitede bişeyler değişmiş olabilir. Sitede gösterilen reklamlarında tık başı ücretide böylece değişiebilir. Ya da siteye gelen insanların dünyanın neresinden geldiği şeklindeki oranlar değişmiş ve iyi para getiren tıklar az para getiren tıklara dönüşmüş olabilir. Ya da siteye çok para kazandıran reklam veren şirket artık reklamları yayınlatmıyor olabilir. Bunlar benim ilk anda aklıma gelenler.
Kısaca şu kadar tıka şu kadar para kazanacağım şeklinde bir oran vermek çok zor. Bilmek neredeyse imkansız.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst