- Reaction score
- 255
Arkadaşlar,
Şu islami evlilik sitesinin adresini bilen var mı?
Cop siteleri soyle anlayabiliriz. Mesela sitenizde gunun firsati sitesi cikiyor. Basligi alin ornek: yoga istanbul. Bunu google.com.tr de arayin. ve listedeki ilk 3 disindaki siteleri cop site olarak kaydedin.
Sunu unutmayin. Webmastir sitelerinde cikan listede en yukardaki en fazla veren demek degil. Google.com.tr de en ustte cikan en fazla vern demek, amacta zaten bu en ustteki siteleri kendi sitemizde gostermek.
hocam şu akparti reklamlarını çıkarmamak için engelliyorum yinede giriyor yaw
Artık çıkmaz, kendileri kaldırdılar
Başbakan diyordu google vergi kaçırıyor, google a reklam vermeyin die (Korkuyorum yasaklancak oda yakında)
Şimdi kendi reklamlarını ayarlayan firma google vermiş reklamları, ama sonra ortaya çıktı bu fiyasko
Hala çıkıyor işin garip tarafı sitenin her tarafı onlarla dolu heryerde çıkıyor az olsa birşey demiyecem 2 kullanıcıdan biri siyasi reklam görüyor.
hocam adsense dışında bazı siteler maksat destek mi bilinmez sitenin her bi yanını videoların girişlerini falan parti logolarıyla doldurmuş. Ama adsense da hiç rastlamadım siyasi reklama.
Bendede çıkıyordu akparti, dün mhp de gördüm, adsense reklamı bunlar. Ve şu sıralar iyi para akıttıklarından reklama iyi kazandırabilir diye düşünüyorum, kalsın zararı olmaz çıkıyosa