SLiM_BoY' Alıntı:Y sitesinin adsense kodunu X sitesinde kullanıyorum.Y sitesinin hesabı banlanıyor.Daha sonra X sitesi ile başvuru ya da başka bir Z sitesinin adsense kodunu kullanabilir miyim X'de ?
dll' Alıntı:Bunlara bakacağını sanmam. Ben belki bilgisayarımı başkasına sattım. O adamın suçu ne ?
SLiM_BoY' Alıntı:Y sitesinin adsense kodunu X sitesinde kullanıyorum.Y sitesinin hesabı banlanıyor.Daha sonra X sitesi ile başvuru ya da başka bir Z sitesinin adsense kodunu kullanabilir miyim X'de ?
program indirdigin için elde etmesi zor olmaz fakat adsensete boyle bir durum yok işte. spy atması lazım pclere.donanimmerkezi.com' Alıntı:paltalkı bilirsiniz. Bundan 2 sene önceki verisonunda bile bunların tamamı güvenlik amaçlı kaydediliyordu. Tümünü değiştirip zor girmiştim banlandığım odaya
Bunların kullanılması mümkündür.
chemeng' Alıntı:ayrıca şunu belirtmeyi unuttum. iki hesap arasında bağlantı olduğunu madem anlayabiliyor. başvuru sırasında neden bunu değerlendirmiyor? başvuru yaptıktan sonra 4 gün içerisinde ki buna bende inanamadım çok hızlı bir şekilde oldu ve kabul edildim. bunu yolun başında neden hesaplamadığı kafamda soru işareti olarak kaldı.
tekrar hatırlatayım ilk banlandığımda kendi makinemden giriş yapıyordum. ikinci başvuruyu farklı ip ve makineden yaptım ve hesaba kesinlikle kendi makinemden girmedim.
dll' Alıntı:sen banlandım diyorsunda bize bilgi vermiyorsun hiç.
a) İsim soy isim değiştirdinmi ?
b) Çekin yollanacağı adresi değiştinmi ?
c) Site isimleri benzer peki içerik aynımı ?
Bu yukardakilerden biri banlanma sebebin olabilir büyük olasılıkla.
komikhane' Alıntı:bekliyor, çünkü oda kazanmak istiyor. sen hesapta para biriktirince haydeeee yallahh diyor
cpa' Alıntı:Zaten ethernetten çıkış yapılsa bile karşıdaki kişiyle aynı uzayda değilseniz mac adresini öğrenemezsiniz. Ayrıca mac adresi bu kadar önemli birşey değil, ethernet kartınız destekliyorsa oldukça rahat değiştirilebilirsiniz mac adresini.
eflatun' Alıntı:Kısa bir bilgi veriyim Kafalarda yanlış bilgiler dolaşmasın:
Bir ethernet kartı ile internete giren bir kişi Normal ISP sinden bir ip atanmasıyla nette dolaşır.
Ancak Asıl iş gören MAC adresidir ipler aynı www.dddd.com dakı gibi nasıl arka planda ipler çalışır o mantıkta MAC adresleri asıl iletişimi arka planda yapar..Bir kişinin MAC adresini ip sini öğrendiğin gibi öğrene bilirsin..MAC adresleri eğer Adsense de temel alındıysa MAC değiştiren programlar mevcut nette..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.