İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense den ban yedik

askicin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsendededen ban yedik niye orasınıda bilmiyorum ama googleye göre yanlıs bişe yapmısız sanırım
hesabımda 194$ vardı ping koduda gelmemisti biriken parayı öderlermi ödemezlermi ve tekrar basvuruda bulunabilirmiyim

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öyle bi başlık açmışsınki Türkleri banladı sandım google :D

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki banlandığı IP'den müracat edebilirmi farklı bi isimle... bu konu hep muallakta kaldı ben bi turlu yanıt bulamadım... mesela kaydım bu makinadandı banlandım farzedelim tekrar bu makinadan farklı bi isimle kayıt yapabilrmiyim ?

Bu arada geçmiş olsun arkadaşım 194$ unut...

Kebikec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Borte45' Alıntı:
Paranı alamazsın,bir daha aynı adla başvuramazsın.
Paranı alamazsın ama aynı ad farklı adresle başvurabilirsin, çünkü mesela aynı ada sahip bir çok Ahmet Demir isimli vatandaş vardır, ama hesap ilişkisinden atılma ihtimali de olduğundan farklı ad ve adres tavsiye ederim..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
askicin' Alıntı:
adsendededen ban yedik niye orasınıda bilmiyorum ama googleye göre yanlıs bişe yapmısız sanırım
hesabımda 194$ vardı ping koduda gelmemisti biriken parayı öderlermi ödemezlermi ve tekrar basvuruda bulunabilirmiyim

bence bir mail at [email protected] türkçe mail ayz atılma sebebim nedei nedir vs. acıklam sor mutlaka geri döneceketir.

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten pin koduda gelmemiş, ödeme alman imkansız. ip ile bir sorunun yok (dinamik ip ise). ama mac adresini kaydediyorlar o yüzden farklı bir bilgisayardan farkı adres ile başvurursan kabul edilirsin.

askicin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xxxx' Alıntı:
peki neden ban yedin?
ban yeme nedemini bilmiyorum
cünkü hile yapmadım 6 sitem var 6 sındada adsende reklamı ve tavsiye yayınlıyordum askicin.net de artıdan google arama vardı tek yaptığım seyde googlede arama yapacam zaman sitemdeki google aramayı kullanıyordum sanırım sebeb de bu olsa gerek baska türlü hiç bise aklıma gelmiyor

_RamseS_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
para alamayacagin kesin. farkli isim ve farkli mail ile müracat et kabul edilme ihtimalin yüksek.

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kebikec' Alıntı:
Paranı alamazsın ama aynı ad farklı adresle başvurabilirsin, çünkü mesela aynı ada sahip bir çok Ahmet Demir isimli vatandaş vardır, ama hesap ilişkisinden atılma ihtimali de olduğundan farklı ad ve adres tavsiye ederim..
Burda önemli olan adres farklılığı yada başka bir konu değil sonuçta aynı kişi olduğunu anlamaları onlar için zor olmayacaktır.Fakat yeni siteler yaparsın eski sitelerin hiç birinde yayınlamazsın anlamaz. Yoksa insanın bir sürü akrabası,eşi-dostu vr yine aynı adla oraya gönderebilir. Sonuçta çek bu hamilinden başkası kullanamaz.

Aynı IP'den başvuruyu kabul etmez bu kesin.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Borte45' Alıntı:
Aynı IP'den başvuruyu kabul etmez bu kesin.

Bunu size kim söledi ? 8. adsense hesabım aynı ev, aynı pcden.. Hepside devam ediyor yılı geçenler var arasında.Bu haftada 9. ya başvuracağım.Her siteme ayrı hesap açıyorum kazancım iyi,banlanırsam diğerleri zarar görmesin diye..

mircalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı Makinadanda Bence hesap Yada Kontrol Paneli Kullanma.. Bu Google Çok Çakal :) hemen Enseler Git Bi Cafeden farklı isim farklı adresle hesap aç kontrol panelinide aynı makinadan kullanma..

askicin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sverdlow' Alıntı:
chat ya da mp3 içerikli bi sayfaya reklam koydun mu? Ya da aptal tıklamalardan kaynaklı olabilir.
sitenin biri ask ve sevgi üzerine forum siir ekart vs
biri arkadaslık hattı digerleride toplist
isin ilginç yanı ban yiyecek hic bi se yapmamam hile yok pop up yok hic bise yok banlanmadan 1 saat önce adsendeye üye girisi yaptım tıklamaları kontrol ettim günlükte 6$ ın altına düsmüyordu kazanc ım geneldede google aramadan kazanıyordum
hayırlısı yav ne yapalım gitti benim dolarlar :)yapcak bise yok ama haksız yere ban yedim

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beceriksiz_acemi' Alıntı:
Bunu size kim söledi ? 8. adsense hesabım aynı ev, aynı pcden.. Hepside devam ediyor yılı geçenler var arasında.Bu haftada 9. ya başvuracağım.Her siteme ayrı hesap açıyorum kazancım iyi,banlanırsam diğerleri zarar görmesin diye..

biri banlanırsa hepsi zarar görür. Peki her çeki aynı isimlemi yolluyolar farklı isimlerlemi yazdırdın ilginç bi olay???

CemYilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynı adres farklı 8 site nasıl olurya eminmisiniz bunun sakıncalı olmadığına biz takla atıyoruz nasıl farklı adresler uydururuz diye şaşırdım valla...

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beceriksiz_acemi' Alıntı:
Statik IP'mi kullanıyorsunuz,dinamik mi? Türk Telekom'dan ayrı ücret ödeyip statik IP almadığınız sürece dinamik IP kullanırsınız.Her bağlandığınızda farklı bir IP adresiniz olur bildiğiniz üzere. Eğer statik Ip'le bunu başarıyorsanız(her ne kadar inandırıcı gelmesede) çok ilginç.

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
farklı bir mail ile başvurursanız üye olursunuz neden olmasın google üye olurken ona mı bakıyor ama aynı siteden olamazsınız sanıyorum..

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Yabancı reklamlarda tehlikeli... Yabancı reklamlara türk tıkı banlanma sebebi gibi birşey.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.