Paranı alamazsın ama aynı ad farklı adresle başvurabilirsin, çünkü mesela aynı ada sahip bir çok Ahmet Demir isimli vatandaş vardır, ama hesap ilişkisinden atılma ihtimali de olduğundan farklı ad ve adres tavsiye ederim..Borte45' Alıntı:Paranı alamazsın,bir daha aynı adla başvuramazsın.
askicin' Alıntı:adsendededen ban yedik niye orasınıda bilmiyorum ama googleye göre yanlıs bişe yapmısız sanırım
hesabımda 194$ vardı ping koduda gelmemisti biriken parayı öderlermi ödemezlermi ve tekrar basvuruda bulunabilirmiyim
ban yeme nedemini bilmiyorumxxxx' Alıntı:peki neden ban yedin?
Burda önemli olan adres farklılığı yada başka bir konu değil sonuçta aynı kişi olduğunu anlamaları onlar için zor olmayacaktır.Fakat yeni siteler yaparsın eski sitelerin hiç birinde yayınlamazsın anlamaz. Yoksa insanın bir sürü akrabası,eşi-dostu vr yine aynı adla oraya gönderebilir. Sonuçta çek bu hamilinden başkası kullanamaz.Kebikec' Alıntı:Paranı alamazsın ama aynı ad farklı adresle başvurabilirsin, çünkü mesela aynı ada sahip bir çok Ahmet Demir isimli vatandaş vardır, ama hesap ilişkisinden atılma ihtimali de olduğundan farklı ad ve adres tavsiye ederim..
Borte45' Alıntı:Aynı IP'den başvuruyu kabul etmez bu kesin.
sitenin biri ask ve sevgi üzerine forum siir ekart vssverdlow' Alıntı:chat ya da mp3 içerikli bi sayfaya reklam koydun mu? Ya da aptal tıklamalardan kaynaklı olabilir.
beceriksiz_acemi' Alıntı:Bunu size kim söledi ? 8. adsense hesabım aynı ev, aynı pcden.. Hepside devam ediyor yılı geçenler var arasında.Bu haftada 9. ya başvuracağım.Her siteme ayrı hesap açıyorum kazancım iyi,banlanırsam diğerleri zarar görmesin diye..
Statik IP'mi kullanıyorsunuz,dinamik mi? Türk Telekom'dan ayrı ücret ödeyip statik IP almadığınız sürece dinamik IP kullanırsınız.Her bağlandığınızda farklı bir IP adresiniz olur bildiğiniz üzere. Eğer statik Ip'le bunu başarıyorsanız(her ne kadar inandırıcı gelmesede) çok ilginç.beceriksiz_acemi' Alıntı:Bunu size kim söledi ? 8. adsense hesabım aynı ev, aynı pcden.. Hepside devam ediyor yılı geçenler var arasında.Bu haftada 9. ya başvuracağım.Her siteme ayrı hesap açıyorum kazancım iyi,banlanırsam diğerleri zarar görmesin diye..