Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Adsense Destektekiler Öldümü ?

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eskiden en fazla 1 hafta cevap verirlerken şimdi 3 haftadır cevap bekliyorum halada cevap yok.Türkiyedekiler yoğun bari ingilizce destek hattına atayım dedim ordanda henüz yanıt yok size yanıt geliyormu hemen ?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
masques' Alıntı:
Eskiden en fazla 1 hafta cevap verirlerken şimdi 3 haftadır cevap bekliyorum halada cevap yok.Türkiyedekiler yoğun bari ingilizce destek hattına atayım dedim ordanda henüz yanıt yok size yanıt geliyormu hemen ?

adsense ye üye olduğun maille atman çok yararlı.Ayrıca mail değilde, destek bölümünden formla yollamanı tavsiye ederim.Dönüşüm daha hızlı oluyor.
+ kolalarımızı hazırla yaz sıcak geçiyor :D

MavrahaneCom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ewet bana 4 günde cevap verdiler 2. pini istedim 1 haftayı geçti pin hala ortada yok

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 3 haftadır bekliyorum.Önceden en geç 1 haftada,artık 1 hafta oldu - 1 ay :D Bekliycez yapcak bişey yok :(

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tekrar mail at. Ve söylenildiği gibi form olarak gönder. Form olarak gönderdiğimde 3-5 gün sonra cevap aldım. Önceki gönderdiğimide onun içine aktarmışlardı :)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
3 başvuru yaptık arkadaşlarla..neredeyse 2 ay oldu..hala onay gelmedi olumlu olumsuz..bir mail yazmıştım 15 gün önce. yeni, cevap geldi " çok yoğunluk var..tek tek inceleniyor"..vs..vs..

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
favorites' Alıntı:
3 başvuru yaptık arkadaşlarla..neredeyse 2 ay oldu..hala onay gelmedi olumlu olumsuz..bir mail yazmıştım 15 gün önce. yeni, cevap geldi " çok yoğunluk var..tek tek inceleniyor"..vs..vs..
eheh aynısı bana olmuşdu.Üye olduğum bilgilerle adsense den giriş yapmayı denedim ve girdim.Hesabım açıkdı.Bi dene istersen

008

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteden attıgım form maile 15 gündür yanıt vermediler bende eposta hesabımdan gönderdim 5 günde yanıt geldi.

Komikdunya.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bişi danışacaktım. artık ümidi kestim bende arkadaşlara sordum. artık o konu hakkında uzman oldum :) adamlar yeni mail yolluyolar : )))

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
beceriksiz_acemi' Alıntı:
eheh aynısı bana olmuşdu.Üye olduğum bilgilerle adsense den giriş yapmayı denedim ve girdim.Hesabım açıkdı.Bi dene istersen

hayır aktif değil. mail de gelmedi henüz