bu baslikta adsense gelirleri dustu ah vah diye bir cumle kullanilmismi ??
Eğer A H V A H harfleri ile oluşan ah vah kelimelerini kasdediyorsan kimse kullanmamış, evet haklısın, ancak Türkçemizde mecaz diye bir ifade var
![]() |
![]() |
bu baslikta adsense gelirleri dustu ah vah diye bir cumle kullanilmismi ??
culpable' Alıntı:bence sen kaldir onu :} benim nazarim degdi sana gercekten senin o oyun sitesinde adsense den daha fazla tik alacak ve kat kat fazla kazandiracak baska reklamlar var onlari dene
ne 0,1 i bende 3 tıklamaya 0,01 veriyor :Secho' Alıntı:evet 0,1 e gelen tıklamalarım var inş dahada artar![]()
Belki de Google Türk webmasterleri cezalandırıyordur..iyinet' Alıntı:Yaz geldi, okullar kapandi, tatile gidiliyor, bunun nedeni olabilir mi acaba?
hic alakasi yok bunlarla kimse tiklamalarin azaldigindan sikayetci olmamisiyinet' Alıntı:Yaz geldi, okullar kapandi, tatile gidiliyor, bunun nedeni olabilir mi acaba?
culpable' Alıntı:hic alakasi yok bunlarla kimse tiklamalarin azaldigindan sikayetci olmamis
tiklamalara verilen ucretlerin dususunden bahsediyor
bununla tek aciklamamasi var
reklam verenlerin yahaoo ya gecip su an gogle yayinlanan reklamlarin 4. -5 sinif(yani daha once eski reklamlar varken gosterilme sirasini bekleyen) reklamlar kalmasi
Turkce 1 tane sitem yok Defalarca yazmanin aanlamida yokbeceriksiz_acemi' Alıntı:kaynak nedir acaba ? Bu kadar kati kararlar biraz yanıltıcı olur sanırım.Türkçe içeriğin düşdüğünü sölüyor .Yabancılarda düşüş olmadığı bir kesinlik.Türk olarak yahoo ' ya reklam veren varmı yada ne kadar varki ?