Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Adsense kodunu sayfamıza yerleştirdiğimizde sadece görüntülendiğinde yani tıklanmadığnı düşünürsek yine bize para veriyor mu? Yoksa tıklamak mı gerekiyor.
O zaman google ' dan para kazanmak çok zor. Sizin ziyaretçilerinizden reklamlara tıklayan oluyor mu? Bende siteme google reklamları koymayı düşünüyordum. Boşuna reklam koymayayım
bin gösterim başına oranı var ama sanırım tıklama oranlarına göre belirleniyor, gösterim sayısına göre benim de bildiğim kadarıyla verilmiyor.verilse güzel olurdu.
eger google reklamlarını siteye entegre edersen tıklama olur tabi ki bu hitine ve içerigine görede degişen bir konu örnek olarak kredi ile ilgili bi blogu ele alalım. Bu sitey giren kişi kredi cekmeyi düşünen biridir. Konuyu okuduktan sonra altta google reklamını görür 0.09 faizle masrafsız kredi yazıyor. O kişi için çok büyük bi fırsat bu kredi cekmek istiyor ve ucuz bi kredi buldu. Sonuç tıklar ve senin adsense hesabına para gecer
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5