İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Güncel Ban Nedenleri

Eif

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2005
Mesajlar
7,944
Reaction score
248
Adsense banı açtırmak isteyenlerden gelen ban nedenlerini burada yayınlayacağım. Ban nedenlerini inceleyip sitelerinizde gerekli düzenlemeler yapabilirsiniz. Yeni ban nedenleri gelen e-maillere göre konuya eklenecektir.

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir.

Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri kolayca bulabilmelidir.

Daha fazla bilgi için lütfen Google'ın Web Yöneticisi Kalite Yönergelerini ( http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=66361 ) inceleyin.

Google reklamlarının görüntülendiği bir sitenin Google web yöneticisi kalite yönergelerine uygun olması önemli bir noktadır. Özellikle, site yararlı ve bilgi açısından zengin bir içerik sunarak kullanıcıya yeterince değer sunmalıdır. Ayrıca, içi boş bir kalıptan ibaret olan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez.

Daha fazla bilgi için lütfen Google'ın Web Yöneticisi Kalite Yönergelerini (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769#quality&hl=tr) inceleyin. Bu yönergelerden bazı alıntıları aşağıda bulabilirsiniz ancak, yönergelerin tümünü incelemek için zaman ayırmanızı tavsiye ediyoruz.
* Sitenizin sıralamasını veya Sayfa Derecesini yükseltmeye yönelik bağlantı hilelerine başvurmayın.
* Özellikle arama motorları için oluşturulmuş "eşik" sayfaları kullanmayın ve çok az miktarda orijinal içeriği olan ya da hiç olmayan bağlı şirket programları gibi başka içi boş kalıplara dayanan yöntemlere başvurmayın.
* Net bir hiyerarşiye ve net metin bağlantılarına sahip bir site oluşturun. Her sayfaya en az bir statik metin bağlantısından ulaşılabilmelidir.

Domainleri banlananlar ayrıca konu ile ilgili buraya göz atabilirler: http://forum.iyinet.com/google-adse...erinini-actirmak-isteyenler-yazabilirler.html
 

amecit

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
24
Reaction score
0
Arkadaşlar adsenseye başvuru yapmıştım(07.04.2013) site inceleniyordu.
Bana verdiği kadları bu gün sitenin farklı bölümlerine de ekledim ve reklamlar gösterilmeye başladı. Ama hesabım hala aktif değil bana herhangibir mesaj bildiri gelmedi.
Adsense hesabıma girdiğimde sitenin hala incelenmekte olduğu yazıyo.
Tecrübeli arkadaşlar bi bakabilirler mi acaba ?
Acemiyim bu konuda
sitem : www.fendershanem.com
 

bulentefemolla

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2008
Mesajlar
7
Reaction score
0
Adsense 2008'li yıllar da çok daha güzeldi. 5 yıllık üyeliğim bir kalemde silindi. Artık kalmadı heyecanı bu aralar çok da duyuyorum banlanan arkadaşları tam sırası işte adsense'ye iyi bir rakip çıkması. Bence değerlendirilmeli !.
 

FetihcanSever

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Aralık 2013
Mesajlar
12
Reaction score
0

gencgrafiker

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
22
Reaction score
0
konu için teşekkürler, ben sorunu yeni hesap açarak çözdüm çok uğraştırıyorlar yada açmıyorlar :( birden fazla sitesi olanlar için her zaman riskli oluyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst