İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense hakkında

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
arkadaslar adsenseye basvuracağım ama sitedeki kategorılerden her hangi biri kabul edılmeme nedenı olarbilirmi sitem www.esasforum.com fikirlerınızı beklıyorum eger bi sorun yoksa basvuracagım?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Oyun Dunyasi bölümü hariç adsense'ye aykırı bir bölüm yok. Free olarak oyun dağıtmak yasak.

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Oyun Download,Demo Oyunlar bu bolumlerden hangisini kaldıralım?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Oyun download ve demo oyunlar'ın ikisini de kaldıracaksın.

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bazı sitlerde demo oyunlar bolumu var google reklamlarıda var ama madem zararlı kaldrrz bunun disinda bir sey varmı?oyun yamalar ve onlıne oyunlar felan?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
O dediğin siteler başvururken kaldırıyorlar. Onaylandıktan sonra tekrar koyuyorlar. Bunların dışında başka birşey yok.

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tesekkürler ozamn demo oyunlar ve oyun dowload bolumunu kaldryorum oyun yamaları programlar ve onlıne oyunlar bolmunu sılmıyorum

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
simdi sitedekı demo oyunlar ve Oyun download bolumu dısında bi bolumu kaldırmama gerk yokmu bunları kaldrdıktan sonra adsense için sorun teskıl edecek bı konu yok değilmi?

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Hayır dostum onların dışında bir problem yok.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
bazı sitlerde demo oyunlar bolumu var google reklamlarıda var ama madem zararlı kaldrrz bunun disinda bir sey varmı?oyun yamalar ve onlıne oyunlar felan?

Bazı sitelerde o var diye sende koyma ))

Adamın birisi 5i kattan düşmüş ama ölmemiş :)
o ölmedi die sende atlamaya kalkişma :))

umarım anlatabildim :)

insideman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo oyunları sitede yayınlamak kural ihlali midir? Oyun üreticileri bunları zaten tanıtım amacıyla ücretsiz dağıtmakta. Birçok oyun sitesi de bunların dağıtımına dolayısıyla oyunların tanıtımına vesile olmakta. Oyunların tam sürümlerini illegal şekilde yayınlamadığınız sürece ortada bir kural ihlali var mıdır?

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Demo oyunları sitede yayınlamak kural ihlali midir? Oyun üreticileri bunları zaten tanıtım amacıyla ücretsiz dağıtmakta. Birçok oyun sitesi de bunların dağıtımına dolayısıyla oyunların tanıtımına vesile olmakta. Oyunların tam sürümlerini illegal şekilde yayınlamadığınız sürece ortada bir kural ihlali var mıdır?
evet katılıyorum ama sımdi ben adsenseye basvurmadan once sitedeki hangi kategoriyi kaldırayım site www.esasforum.com

insideman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenizi detaylı inceleyemedim ama adsense açısından dikkat etmeniz gereken telif hakları ve illegal paylaşım konusudur. Demo oyunları ve Demo Programları sitelerinde sunan veya tanıtan Türkiyede yüzlerce site mevcut, hatta büyük siteler dediklerimiz de onlardan birkaç tanesidir.

acemi_11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
tamamda ben sitedeki hangi kategorılerı kaldrmam gerej telıf hakkı olmaması için oyun dowload,demo oyunlar bu kadarmı?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.