Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adsense gecersiz tiklari nasil sayiyor ip yontemini soruyorum yani sadece baglandiginiz agin ip sinimi kontrol ediyorlar yoksa biligisayarin ip sinin de bir onemi oluyormu?
Merhaba Benim Bildiğim Sadece Kullandığın pc Deki İp Adresi Atanıyor Sen Modemi Kapatıp Açsanda Google'le'yi Kandıramassın Ayrıca Giriş Yapıorsun Aynı İşlev Mesela 127.0.0.1 Bu İp Misal Ama Ttnet Ten Çıkıyor Modem Kapanıp Açılsada İp Yine Bulunuyor Değiştirmenin Anlamı Yok Bir İp Adres Alındımı Değiştirsende Hertürlü Bulunur Kişi Ev Adresine Kadar
Başka Yerdede Denesende İp Adresini Alıyor Sen Doğru Yoldan Şaşma Bence Kimseye Reklamını Verme Tıklama Ve Ban Yeme Benim Görüşüm Bunlar
host adresiniz var dns adresiniz var ag ip adresiniz var modem ipsi var cookiesler var, var oğlu var.
tehlikeli iş google senin bildiğin her şeyi biliyor merak etme.
1-2 kere yaptım bir şey olmadı diyede düşünme
eger yinede tıklarım diyorsan yakınlarda teknosa varsa git veya benzer yerler, googleden keywordle siteye eriş sonra reklama tıkla diğer bilgisayara geç başka ağa baglan çünkü çok fazla ağ oluyor onunlada başka bir keywordle tıkla ama abartma 1-2 kere yap.
Bende yarı şaka yarı ciddi yazdım ama, senin yazdığına karşılık olarak yazmadım, bende ek olarak yazdım sana üstadım, sen yanlış anladın. (bende tıklıyorum gittiğim yerlerde net varsa, çerezleri falan silip, ne yalan söyliyim)
eger yinede tıklarım diyorsan yakınlarda teknosa varsa git veya benzer yerler, googleden keywordle siteye eriş sonra reklama tıkla diğer bilgisayara geç başka ağa baglan çünkü çok fazla ağ oluyor onunlada başka bir keywordle tıkla ama abartma 1-2 kere yap.
Al laptopu, kadıköyde mobese kameralarının altında dolaş (kameralarda internet erişimi var sanırım hala), ama laptopu çaldırıp zarara girme
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.