İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense Hakkında

Z

zipNetwork

Misafir
Ben henüz asense kullanmıyorum adwords den reklam veriyorum. Burada adsense hakkında o kadar çok konuşulmuşki gözümde çok büymeye başladı gerçekten o kadar para getiriyormu. Arkadaşlar Tekil hitlerinzile ortalama ne kadar kazandığınızı veya ne kadar kazanıyor olduğunuzu yazarmısınız..?

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çalıştığınız ölçüde kazanırsınız.. Hiçkimse size ne kadar kazandığını yazamaz çünkü bu google TOS kurallarına göre aykırı..

İyi çalışmalar..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aslinda genel ifadeler vermek tos a aykiri degil, mesela ayda ortalama yuz dolar kazaniyorum demek. Tiklama oranlari filan paylasilamaz tos a gore.

Majestik arkadasin dedigi gibi calistiginiz olcude kazanilir. Adsense en iyi para kazandiran sirketlerden. Sitenin konusuna gore, adsenseyi yerlestirisine gore her degisir adsense kazanci. Eger bir siten varsa MUTLAKA VE MUTLAKA DENE.

Z

zipNetwork

Misafir
Ya tos kuralları burayımı takip ediyor ..?
Sadece bu kadar büyütülecek kadar çok mu para getirdiğini merak ettim mesela 3000 Tekil ghitli bir arama sistesi veya arkadaşlık sitesi ne kadar gelir elde edebilir..?

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu soruya kimsenin net cevap verebilecegini zannetmiyorum. cunku adsense kazancinin belli bir standardi olmadigi gibi gosterilen reklamlarin getirileride farkli... (reklamlar site içerigine göre cikiyor, burda şunu söyleyebilirim arkadaşlik sitesi eger ingilizce ise iyi kazandirabilir)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gunluk 3 bit hit ise arkadaşlık site reklamlarinin clik başı nıda tahmine dersek gunluk 10 dolar kazanbilirsin az cok

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hiç kimse bunu tahmin edemez.. Azıda yoktur çoğuda.. tek clicke 100 dolar kazananda var yabancı forumlarda 10 cent kazananda var.. Bu kesinlikle ziyaretçinizin karşısına çıkan reklama ve tıklamasına bağlıdır..

İyi çalışmalar..

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Majestic dogru soyluyor.
mesela benım bugun 8 clıck e aldıgım para gercekten ıcler acısı :)
ama bazen oluyor 2 clıck le bıle bu 8 clıck te aldıgın paranın ustunde alıyorsun.

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkes cok dogru soyluyorda;
bende cok merak ediyorum, herkes ne kadar kazaniyor acaba ortalama bir ayada sadece adsense den?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
7 ile başlayan 2 basamaklı sayı kadar olan kazancımı onayladılar geçen ay için. 2 sitede vardı reklam toplam gösterim 10bin falandı günlük ki seninde bu civarda olur. Yabancı siteden daha çok tıklandı. Siten türkçeyse az kazandırır yabancıysa çok. İyi kazançlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.