İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense hesabı alamıyorum

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar. 3-4 yıl öncesine kadar çok rahat adsense hesabı alabiliyordum. Hatta forumda paylaşımda bile bulunuyordum. 2 saatte onay alıyordum. Ancak internete ara vermiştim. Geri döndüğümde ise sistem değişmiş. Adsense 2 aşamalı olmuş. Birçok siteyle başvuru yapmama rağmen hiç bir şekilde onay alamıyorum. Birincisini alsam ikincisini alamıyorum. Eskiden olduğu gibi flixya.com, seznam.cz veya başka sitelerle alınıyor mu hala? Bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkürler.

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ya politikalarla uyumlu değil ya da yetersiz içerik. İçeriği çoğalttıkça başka sorunlar. Eskiden flixya tarzı sitelerden alıp kullanabiliyorduk. Şimdi böyle bir site var mı ki?

genchakan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben imzamdaki adresime adsense almak istiyorum.daha once musainci.blogspot.com adresi icin basvurum yetersiz icerik sebebiyle reddedildi.tekrar basvuru da olmuyor.yardim edebilecek varmi?

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
ben imzamdaki adresime adsense almak istiyorum.daha once musainci.blogspot.com adresi icin basvurum yetersiz icerik sebebiyle reddedildi.tekrar basvuru da olmuyor.yardim edebilecek varmi?
Siteniz neredeyse hiç özgün değil.

Ya politikalarla uyumlu değil ya da yetersiz içerik. İçeriği çoğalttıkça başka sorunlar. Eskiden flixya tarzı sitelerden alıp kullanabiliyorduk. Şimdi böyle bir site var mı ki?
Bende adsense almadan önce bir çok değişikliğe gittim. İçlerinde tek farklı yaptığım flixyaya üye olmak oldu.

genchakan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siteniz neredeyse hiç özgün değil.

Bende adsense almadan önce bir çok değişikliğe gittim. İçlerinde tek farklı yaptığım flixyaya üye olmak oldu.

hocam ikisi de mi özgün değil sizce?değerlendirmeniz daha açıklayıcı olursa benim için de iyi olur.

flixya üyeliği adsense kabul getirir mi? link ya da makale var mı?

son başvurumu docstoc üerinden yaptım.gelen cevap şu şekilde
Merhaba musa inci,Google AdSense'e olan ilginizden dolayı teşekkürler. Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, program kriterlerimize uymadığını uzmanlarımız gördüler. Bu yüzden, sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Google reklamlarının yayıncılarımız için olduğu kadar reklamverenlerimiz için de etkililiğini sağlayacağına inandığımız bazı kurallarımız var. Bütün yayıncıları gözden geçiririz, ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkımızı da saklı tutarız. Biz büyüdükçe, programımızı daha geniş web içeriği sunan web yayıncılarına genişletebileceğimizi düşünüyoruz.

Unutmayın ki kararımızın ayrıntılı sebepleri ile ilgili sorulara cevap veremeyebiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.

yardımcı olabilir misiniz?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.